Basseterre!

Basseterre, Saint Kitts & Nevis
Okei, tää taisi olla reissumme ihan ensinmäinen kohde. Ja hyvä niin, sillä tästä me pidimme vähiten. Varasimme retken mitä taidettiin mainostaa kevyenä kävelyretkenä ja kiertoajeluna. Kiertoajeluna ajelimme ylös vuorelle/sademetsään. Pieni maastoajo oli ihan kiva, mitään kallion maisemia ei ihan hirveästi näkynyt, emmekä oikeastaan ymmärtäneet yhtään mitään (saisihan turisti kierroksista enemmän irti jos ymmärtäisi enkkua pikkusen paremmin). Kunhan istuimme kyydissä ja katselimme, mutta mitään suurta vakuuttavuutta ei tullut. Jotkut pienet konjakki maistiaiset saatiin ja halutessaan ostaa. Ei mitään käryä mitä/missä/milloin/kuka. Ajelun päätteeksi menimme hiekkarannalle uimaan, mutta vesi ja ranta ei todellakaan ollut kuvittelemamme karibialainen dream beach. Sen lisäksi retkiautoja oli varmaan melkein kymmenisen, ja retken aikana 2 kertaa tuntui että meijät oltaisiin unohtamassa. Oon ihan varma että rannalta lähtiessä meijät melkein unohdettiinkin. Etsimme meijän autoa jotka kaikki näytti samalta. Menin sinne suunnalle mihin meijät jätettiin, mutta oli väärä auto. Kerroimme yhdelle kuskille että ei mitään hajua missä meijän auto on. Ellei aivoni ihan valehtele, niin olen aika varma että sitten aika nopeesti tieltä kaahaili yks auto joka sitten viittoili meille, ja sehän oli se meidän auto. Oli lähtenyt ilman meitä ja huomanneet että joku puuttuu ja palannut sitten takaisin. Jos vielä Besseterreen päädyn, niin otan paremmin selvää etukäteen mitä siellä on ja tehdä vaikka oma kierros. Ihan heti vapaaehtoisesti en menisi uudestaan.

Ehkäpä vähän parempia ja syvempiä postauksia Basseterresta löytyy mm Globe Called Home-blogistaKohteena maailma-blogista, sekä Meriharakka-blogista.


Ootteko te olleet Basseterressa ja mitä mieltä olit paikasta? Onko jotain mitä pitäisi ensikerralla nähdä tai kokea, jos/kun tuonne taas eksyy? Mitä?

Basseterre, Saint Kitts & Nevis
Basseterre, Saint Kitts & Nevis
Basseterre, Saint Kitts & Nevis
Basseterre, Saint Kitts & Nevis

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.