Iloisia uutisia!

Heipsan! Kuinkas moni tietää jo mitä tulevaisuudelta haluaa? Missä haluat asua, mimmosen perheen haluat vai riittääkö vain mies rinnalle ilman lapsia? Tai sitten vain eläimiä? Olen itse asiaa miettinyt koska itse tuskin tulen omia lapsia saamaan ellen adoptoi niin olen ruvennut miettimään etä haluanko edes lapsia? Siskoni on aina tiennyt mitä haluaa. Minä en niinkään. olen ollut aina perheen kakkonen.  Kävin perjantaina kaverini kattomassa Twilight-Aamunkoi osa1:sen. En osaa varsinaisesti leffaa arvioida mutta näyttelijät on huimasti parantunut. Kristen on selvästi rentoutuneempi kameran edessä. Elokuvan loppu on aika kammottava koska Kristenistä on saatu todella sairaan näköinen ja hirveästi verta jokapuolella. MissMixin arvion löydät täältä! Eli leffana huono, mutta uppoaa Twilight faneille. Noin lyhyenä kerrottu.
Sain eilen illalla luettuu loppuun Vettä Elefanteille. Tykkäsin siitä hirveesti ja pystyin uppoutumaan siihen (toisin kuin valitettavasti Olympoksen sankarit 1 vaikka niin rakastan Percyä niin en vain päässyt tarinaan sisään) Tykkäsin Vettä Elefanteille siitä että siihen oli otettu kertomuksia oikeista sen ajan sirkuksista ja niitten tarinoista, Kielletty rakkaus eikä siinä koko aikaa sievestelty kuvailua. (mm. seksiä ja väkivaltaa) Kirjasta saattoi tuntea Jacobin ja Marlenan ahdistuksen ja Augustin hulluuden ja mielenvikaisuuden. Lopussa kerrottiin miten kirjailia oli tosissaan ottanut asioista kunnolla selvää ja sen huomasi kirjaa lukiessaan. Edelliset kirjat Eat Pray Love ja Suljettu Saari oli pettymyksiä. Ne oli aika tylsiä minusta. Suljettuun Saareenkaan en päässyt sisälle eikä tullut kovinkaan kammottavaa fillistä siitä mitä olisi pitänyt tulla. Nyt pitäisi sitten jatkaa Musteloitsun lukemaista mikä jäi Keväällä kesken kun alku oli niin tylsä (2 osa Mustesydämmelle joka oli kirjana kanssa aika tylsä siinämielessä että se oli saatu hyvin tehtyy elokuvaksi eikä eilokuvasta jäänyt mitään oleellista pois)  Toisinsanoen aika pitkäveteinen kirja että saisi vähän tiivistää tapahtumia..
Se olisi sitten tiistaina ensinmäinen näyttökoe. Tehtävänä on ainakin tasoittaa vaaituskone ja tehdä vaaituksen numeroista laskutoimitus. Sitten on myös suorakulmaista mittausta ja sitten sisähommina voi olla Vaaituskoneen tarkitus ja sitten paperilla Tontin lohkominen (mikä me kylläkin tehdään myös maastossa) Rinteestä pitää sitten tehdä paperille poikkileikkaus. Nuo ainakin muista yleisesti. On niin monta pientä asiaa mikä pitäisi osata. Mutta täytyy toivoa että menee hyvin. Tsemppiä kaikille lukiolaisille nyt alkavalle koeviikolle!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.