Shoppailua ja herkuttelua.

Hellurei! Viikko on ollut herkuttelua ja shoppailua. Ja tietenkin myös väsymystä (kuten joka aamu kun pitää herätä kahdeksaksi kouluun)  Viimeviikon tostaina teki mieli ruveta leipomaan. Ei kuitenkaan kuivakakkua. Päätin sitten leipoa kauralastuja kun ne olivat niin helppo tehdä. Aineet sekaan ja pistetään pellille. Noh! siitä on ikuisuus (vai liekö ikinä) kun olen kauralastuja tehty. No lopputulos näytti tältä:
En  yhtään tiennyt että se leviää noin paljon. 
Tänään sitten oli aamulla 8-11.30 fysiikkaa joka tuntui kuudelta tunnilta. Onneksi pääsin sieltä suoraan kaupungille shoppailemaan. Ja tämmösiä tuli kaupasta mukaan.
Neule-Vero Moda-34.95
Farkut-Only-2kpl 29.95
Pipo-Seppälä-9.94
Mekko-Seppälä-26.95
Korvikset-Glitteri-3kpl 7.?? 
Rannekoru-Glitteri-2kpl ?.??

Huomenna alkaa Viherviikonloppu Helsingin Messukeskuksessa. Vanhoja siellä on Elma-,Lemmikki-,Kädentaito-, ja Metsä-messut. Uutena siellä on Outlet messut mikä tarkoittaa merkkituotteita pikkusen halvemmalla. Eli tänä viikonloppuna on hulina päällä messukeskuksessa. Itse tuskin siellä tällä kertaa en sinne mene. Yksin ei huvita ja kavereilla ole aikaa.  Nyt tämä ilta sitten jatkuu (taas vaihteeksi) Ben&Jerryn sekä leffan kanssa. Vuokrasin elokuvan Vettä Elefanteille. Olen juuri aloittanut lukemaan kyseistä kirjaa (6 luvussa) Joten en tiedä oliko se nyt niin järkevää. Pattsinsonia en osaisi kuvitella Kirjan henkilöksi siihen vanhaan ihmisen luonteeseen mutta nuoreen mieheen Pattinson varmaankin sopii vallan mainiosti. En ole vielä kirjassa päässyt Marleenaan asti mutta ajatus Pattinsonista ja Witherspoonista ei hirveästi ilahduta. Mutta ehkä se toimii. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille. Älkää vaipuko syysmasennukseen ;)
Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.