Juhannus!

Perjantaina 15pv Kata kysyi lähenkö hänen kanssaan ajamaan lappiin kun toinen kaveri perui. No perjantai ja lauantai pakatessa koska oli tarkoitus yöpyä Jyväskylässä Katan tädillä joka myös halusi lähteä mukaan Lappiin. No alla kuva mitä kaikkea tuli mukaan otettua.

Äiti oli ostanut Kiroileva siili laukun joka toimi ruoka-kassina ja automatka kassina mihin laitoin mm. kirjan ja läppärin.

Ostin myös silmälaput mitä on pitkään pitänyt hankkia. Ongelmani ei ole ettenkä saisi valosassa nukuttua vaan se että herään aikasin valosassa. Laput irtoaa yön aikana päästä mutta aamulla ne voi kaivaa mihin onkaan mennyt ja jatkaa vähänaikaa unia. 

Ja eikun nokka kohtia ensin Kalajoelle ja sitten sieltä Posiolle.
     
Minä kartanlukijana

"... Ja tänne meijän pitäis päästä"Piti nukkuu teltoissa mutta vahingossa tulikin mukaan Laavut.
samalla kun siirsin kaverin näitä juhannus kuvia niin samalla latasin kuvat Laulaja Robinista (olen ilkeä) Valitettavasti niitä en voi tänne laittaa koska otettu Partio leirin lehteä varten. Uskoakseni Sarasteen leirilehteen. Jos joku sattuu Pääkaupunkiseudun leirille mennä. Itse olisin mennyt jos olisin aikasemmin tiennyt että sinne pääsee myös ne jotka eivät ole partiossa mutta minulla ei ollut tarpeeksi aikaa miettiä asiaa. Olisi voinut olla ihan kivaa, Ehkä seuraavalla kerralla?

Kalajoella

Ja koska telttoja ei ollutkaan niin piti vuokrata tämmönen halvin mökki mikä siellä oli.  Vuode sohva, minijääkaappi, 2 jakkaraa ja polvenkorkuinen pöytä.

Rannalla kävelemässä. Leirintäalueen heti ulkopuolella.

Top Campping Hiekkasärkillä oli myös Koirien vesitankkaus piste.

Mökki sisältä.

Juhannuksena Posiolla Juhannuskokkoa tekemässä ja meijän oma partiolainen. Joka muuten myös leikkasi hiukseni ihanan kevyesti kerrostaen. Nyt tosin joudun aina suoristamaan hiukseni.


Katan isoäiti tekee niin hyvä kakkusia että voisin kuolla niiden puolesta. Reseptiä en valitettavasti ole saanut ja kuulemma muutenkin hankala onnistua. Mutta voisihan sitä harjoitella.

Isoäidin tekemää rieskaa. Oli kans todella hyvää.
Yhtenä päivänä päätimme koota Katan olohuoneen vanhan sohvan hänen isoäidilleen. Katan isä oli tuonut sohvan palaset vuosia sitten ja nyt Katalla ja hänen tädilään palo päreet vanhan sohvan kanssa kun tyynyt liukuivat kokoajan ja tippui tuolilta joten ne päättivät että nyt kootaan sohva. Lyötiin katan kanssa viisaat päämme yhteen ja pääteltiin miten sohva kootaan ja mihin mikäkin ruuvi menee. Kerran jouduttiin purkamaan ja alottamaan uudestaan.

POROO!!! oli ihan pihapiirissä lähtöaamuna.

Keskittynyt kuski! Turvallisesti ollaan kyllä kotona. Vesisateestakin selvittiin.

Art!

Kalajoen suihkun. Ekaan osaan jätetään vaatteet ja kamat ja sitte suihkuun.

Kalajoen hiekat!

Aika rämä minigolf?

Toivottavasti teillä sujui Juhannus hyvin? Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.