Viikko!

Keskiviikko


Keskiviikko oli aika peruspäivä. Klo 10 äikkää (ja samallla törmäsin ekan kerran ammattistartin jälkeen Tuuliaan) Satelliittipaikannus oli samalla mielenkiintoinen ja tylsä. Olimme edellisellä viikolla ryhmissä mennyt kahdelle tietylle pisteelle. Sitten meijän piti kattoa missä kohtaa siihen pisteeseen ei näkynyt taivasta. Katsoimme eka suunnan Bussolilla (kompassi mutta siinä on vain asteet) Ja samanlaisella härvelillä korkeuskulma. Merkattiin ne yläs (ihan kaikkea emme ottaneet. Vain lähimmät ja korkeimmat jotka peitti eniten taivasta) Siirsimme luvut sitten ohjelmaan ja aika paljon siinä piti lasketa että saadaan kuvaan tasainen nousu. Yritän laittaa joskus kuvaa. 

Torstai

Torstaina oli sitten kulttuuripäivä. Piti käydä pajoissa. Itse seurasin vain muita luokkalaisiani rap-pajaan ja Kestävä Kehitys-rasti missä piti lajitella jätteet oikeille paikoille. Sitten nimet lipukkeeseen joka toimii arvontalippuna. Oli todella tylsää. Oli siellä ihan ok juttujakin mutta mikään nyt ei ollut minulle. Klo 15 olisi ollut Jukka Pojan konsertti mutta koulu loppui lukkarinmukaan klo 12, enkä jaksanut jäädä odottamaan sitä.

Koulun jälkeen sisko tuli pikku pojunsa kanssa käymmään. On se niin ihana pikkuinen kun on ruvennut nauramaan. :) Myös parit vaipanvaihdot :D Minulle tuli kans Heureka elämys. Kävelen aina samaa tietä koiran kanssa läheiselle metsälle. Tien veressä on iso talo-yhtiö ja yhdessä ikkunassa lukee parturi-kampaamo ja sen edessä seisoo usein tutun näkönen nainen. En vain ole saanut päähän mistä. Joku aika sitten BB-extrassa oli Suvi vierailemassa. Sillon ei vielä tullut heurekaa mutta sitten tänään kun näin sen taas pihalla polttamassa tajusin sen. En ole BB fani. Katson vain  Extrat koska odotan sen jälkeen tulevaa ohjelmaa.


Perjantai

Perjantaina koulu alkoi sillä että menimme tutustumaan Alppilan puistoon. Tulemme tekemään siellä viikonpäästä mittauksia italialaisten ja slovenialaisten kanssa jotka tulee viikoksi. Koska sieltä ei löytynyt valmiiksi yhtään kaupungin koordinaattipisteitä, piti meidän tehdä ne satelliitin kanssa. Teimme sinne muutamat pisteet pienessä sateessa ja lähdimme sitten takaisin koululle ja suoraan syömään. On ruvennut tuntuu että koulussa olisi enemmän tyttöjä kuin viimevuonna. Viimevuonna oli helposti ainoa vessassa. Nyt muutamankerran käynyt niin että kaikki vessakopit täynnä. No kävipäs sit niin, että napit korvilla, olin menossa vessaan täyttämään vesipulloa, avasin oven ja siinä seisoi tyttö. Säikähdin todella ja tyttökin näytti huvittuneelta. Olisimpa nähnyt oman ilmeeni. Tajusin miten saan Print Screenin tänne joten teen varmaan piakkoin koulupostauksen.

Äiti tuli kotiin jo neljältä koska lähti kavereidensa kanssa mökille. Minä menin mutkan kautta isälle. Isä kävi hakemassa isovanhempien kissan hoidosta, vietiin isovanhemmille ja käytiin samalla katsomassa siskonpoikaa. On se vaan niin suloinen<3 Kävimme sitten samalla vieressä prismassa ruokakaupassa ja ostin samalla uusimman MissMixin ja vihdoin ja viimein Uusimman Twilightin DVD:n. Minua ärsyttää huoneessani se, että koska huoneeni on yläkerrassa, ja yläkerta on avoin että näkee alas, kaikki lämpö nousee huoneeseeni. Paistoimme illalla pannulla pihvit ja teimme ranskalaisia. Kun tulin ruuanjälkeen huoneeseeni, mittari näytti 25 astetta. Ja minulla ei ole ollut patteriapäällä. Sammutan sen aina kesäksi. Muuten kuolen. Pidän myös ikkunaa auki todella paljon.
Lauantai

Lauantaina heräsin aikasin koska ikkuna oli jäänyt yöksi auki ja tuli kylmä. Pitää seuraavana iltana muistaa tuulettaa. Isäni oli koko päivän golffaamassa joten jäin yksin kotiin. Päivän ohjelmana Twilight -maraton ja Ben&Jerry Alaska jäätelöä. Suosikkini<3


Illalla vielä huomasinettä Potterin molemmat viimeiset osat tulee peräkkäin Chanal+:lta. Eka osa on pyörinyt kanavalla pitkään, mutta vihdoin saatiin myös toinen osa. Viasatilla oli tänäviikonloppuna ilmainen viikonloppu Kaapelitalouksille. Valitettavasti meillä ei ollut. Sieltä olisi tullut paljon uusia kivoja leffoja.


Sunnuntai

Eilen illalla katoin putkeen chanal+:lta pottereiden kuolemanvarjelukset molemmat osat. Tokassa sai taas kunnolla nauraa Ronille. Mutta Harrya ja Ginnya en voi sietää yhdessä. Minusta ne vaan ei sovi yhteen. Ehkä ne kirjassa sopii paremmin mutta en ole niitä lukenut (Hyi häpeä!)
Tänään kävin Katalla. Kata leikkasi vähän latvoista + otsahiukset ja värjäsi. Red Head is BACK! Vaikka minulla on kyllä aina ollut punaiset hiukset mutta se tuppaa vain usein kulumaan. Kuvassa ei nyt näytä ihan niin punaiselta, kun mitä oikeasti on. Mutta ehkä jotain eroa huomaa tässä ja ylemmässä kuvassa?

Huomenna alkais uusi viikko ja uudet kujeet. Project Comenius vieraat tulevat perjantai iltana. Joten 2vk päästä on todennäköisesti paljon kirjoittamista.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.