Viikonloppu!


Viikonloppuna en tehnyt oikein mitään muuta kuin katsoin leffaa. Perjantaina menimme Katan kanssa katsomaan Tediä. Olihan se pieni pettymys. Ei ollut ihan niin hauska kun odotin.

Kuvaa ei ole mutta minulla oli päällä uudet korkkarit, pinkki pitkähihanen ja toppaliivi. Pelkäsin että näytän tyhmältä tähänaikaan vuodesta toppaliivipäällä mutta näkyi illalla kaupungilla useampiakin. Ja olihan illalla vähän viileä mutta rakastin raikasta ilmaa <3 
Lauantaina olin kokopäivän sisällä. Edes koiraa ei tarvinnut lenkittää. Katsoin Digiboxilta Nannyt pois JA EI OO NE KAKS VIELÄKÄÄN PÄÄTYNY YHTEEN" Nyt ne on tosin käyny lontoossa ni jokohan kohta? En oo ikinä nähnyt sarjan ekoja jaksoja, enkä sitä missä ne päätyy yhteen. Nyt tallennan jokaikisen jakson niin en voi missata yhtäkään.

Katoin myös Nälkäpelin uudestaan.
Sunnuntaina aamulla lähdin lenkille koiran kanssa. Olin tunnin kävellyt ja menossa kotiin kun kaveri soitti ja kysyi lähdenkö lenkille. No olin lähellä kaverin kotia ja tunnin lenkki tuntui niin lyhyeltä että suostuin. 
Lenkin jälkeen tilasin läheisestä grillistä/Nurista Makkaraperunat (Kyllä.) Ja laitoin että ei ketsuppia eikä Majoneesia (En pidä siitä kun ranskalaiset pehmenee ketsupin ja majoneesin takia. Ja majoneesista  en tykkää oikein muutenkaan. Ketsuppi ei haittaisi.) Mutta ei tullut. Olen sieltä usein tilannut ihan ongelmitta mutta ei tälläkertaa. Soitin sinne ja sanoi että siellä on aika kiire. En ymmärtänyt asiasta enempää kuin Kiira ja ilmainen juoma?  Söin sitä vähän mutta en kokonaan. Aloitin sitten sen jälkeen katsomaan Twilightin Epäilystä.  Tein siinä samalla vohveleita kun olin jäänyt nälkäiseksi.

Siinä se viikonloppu menikin. Olen ihmetellyt Jumpineita ja ajatellut että niissä ei ole mitään järkeä. Samoin kuin Crocit ja UGG:it. Mutta kappas. Minulla on molemmat. Ei aitoja tietenkään. Crocit vain on kätevät ( Ei tietenkään käytetä kaupungilla. Kammottavaa nähtävää kun ihmiset liikkuu kaupungilla croceilla) Saatan käydä niillä nopeasti lähikaupassa ta koiran aamu tai iltalenkki. Pitkiä lenkkiä en kyllä niillä tee. UGG:it vain sen taki että on ainoat suht siistit lämpimät kengtä. Sorrunkohan kohta Jumpineihin?? Näyttää aika vakavalta. Yhdellä blogin pitäjällä (en muista blogia mutta blogin pitäjä taisi olla joku Darya??) Hänellä oli kiva pantterikuvioinen jumpin. Sellaisen voisin ottaa.

2 kommenttia

  1. Haluaisin ehkä kans nähdä ton Tedin vaikka monet on sanonu, että se on tosi huono :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se varsinaisesti huono ole mutta pikkuisen pettymys. Aivan kuten keskiviikkona julkaistu iPhone 5 x)Odotukset korkealla mutta ei sitten vastaa odotuksiin.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.