Messuilua ja muuta mukavaa.

Heipparallaa!!! Pahoittelut että en ole kahteen viikkoon mitään päivitellyt. On ollut viikon syysloma ja viikko töitä. Työt on vienyt aikalailla voimat iltaisin ja lisäksi pitää lenkittää koira ja kirjoittaa työpäiväkirjaa ja viimeistään puoli 9 rupee jo väsyttää. Hoidetaan nyt tylsimmät asiat pois alta eli työhommat. Pääsin tälläviikolla tekemään kivempaa hommaa eli ihan oikeita hommia mm. rakennustyömaalla. Rakennustyömaalla merkkasimme talojen nurkkapisteitä oikeille paikoille. Nurkkapiste merkki pitää olla sentin sisällä määrätystä. Ja menihän se aika hyvin. Hommissa törmäsi erilaisiin ihmisiin jotka tulee ihmettelemään ja kyselemään huolestuneena että mitä teemme.  Yksi nainen ärsyyntyi kun tuli valittamaan että rakentajien rekka ei saa olla keskellä tietä koska tien toisenpään portti ei ollut auki. Valitti että on laitonta ja että on pakko olla tiet auki. Kun vastasin että olen harjoittelija, enkä tiedä mitään niin nainen ärsyyntyi. Ja rekka ei edes ollut meidän. Meni sitten työmaalle karjumaan. Mutta ei siitä sen enempään. nyt sitten kivempiin aiheisiin.

Syysloma siis oli ja meni. Helsinkiin on avattu Hard Rock Cafe Stocmannia vastapäätä. Aukesi maanantaina 15pv. Itse olin sitä edeltävänä lauantaina mutta valitettavasti en päässyt käväsee siellä. Nyt viime torstaina kun olin vähän ajelemassa niin isä sanoi että voitaisiin kävästä siellä kun seuraavan kerran isille menen.
Olen myös käynyt isän kanssa vähän ajelemassa ja eiköhän musta kuskia saada :)

Syyslomalla 18pv käytiin Katan kanssa sirkuksessa ja sitten 19.pv Perjantaina I <3 Me messuilla.  Ostin sieltä pitkään halutun Remingtonin kihartimen. Olen kauan halunnut ostaa kihartimen mutta en ole saanut aikaseksi. Ehkä saan tehtyy siitä testipostauksen sitten joskus.Oli myös halpoja pikamanikyyrejä joita en valitettavasti ottanut koska säästään rahaa samsungiin ja kirjamessuille.Muistatteko muuten kun kerran kirosin kun missasin LOL elokuvan ennakkonäytöksen?? Vuokrasin sen yhtenä päivänä ja oli oikeastaan pettymys. Odotin jotain parempaa. Kivahan se on mutta itse ainakin kaipaan kunnon juonta. Lauantaina Halloweenin ei ollut tälläkertaa juhlia niinkuin yleensä. Yhdellä kun on tärkeämpää tekemistä kuin juhlat vain kerran vuodessa. Mutta se onkin oikeastaan enemmän Katan kaveri kuin mun. Itse aijon pitää oman toistaseksi pienen pienen piirin pikkujoulut. Toivottavasti siitä tulee vuotuinen tapa ja ehkä saataisiin piiriä sitten hieman laajennettua. Nyt sinne olisi tulossa vain Kata,Minna ja Lotta. Nyt Halloweenin on ollut huoneen siivousta ja sitä juhlistaen Abraham Lincoln - Vampire Hunterilla, suklaalla ja kokiksella. Myös meidän uusi Blue-Ray pääsee ensi käyttöön :) Myös kynttilät on sytytetty.


En laurasta välitä mutta nätti kappale.

Pistin yhtenä päivänä viestiä Valotikut.fi yhteyden ottoon koska FB sivuilla oli mainittu että etsii testaajia. Valitettavasti minun kohdalla se kaatui ainakin pieneen kävijämäärään :(  Tänään kävin sitte Lotan kans kirjamessuilla. Mutta sitä ennen muutama kuva Ruokamessuillta. Ruokamessujen Viinipuolelle emme valitettavasti päässeet kun vain minä olin täysikänen. Miten musta tuntuu että kaikki kavereillani on synttärit vasta jouluna? No kuitenkin. Ostin 5 palaa toffeetta. 6.20e 

Toffee valikoima (vas.) ja kyseinen koju (oik.)Kuivattujen hedelmien kojun kyljessä.  Lotan suosikki oli kiivit.

WSOY:n pisteen ilmais näyte pussi. Nyt sitten kirjoihin.

Sofi Oksanen.

Vanha venäjän lippu 600e

Kirjat jotka ostin.

Hauskoja "varoituksia" esim Varoitus:  laita paistaessa pohjapuoli alaspäin ( Pizzassa)

Haluaisin nähdä kyseisen leffan. Oli että 3 pokkaria 12e joten oli pakko kaivaa 3 pokkaria. Hankalaa se oli mutta onnistuin. Jälkeenpäin näin vielä yhden kivan kovakantisen joten sekin oli sitten pakko ostaa.

yksi kolmesta pokkarista.

Ensinmäinen  kolmesta pokkarista.

Tätä tulin hakemaan. Piti saada synttärilahjaksi mutta en ikinä sitten saanutkaan.

Huomasin vasta jälkeenpäin että suomalaisen kirjoittama. Toivottavasti on hyvä.

Joululahjaksi siskonpojalle Myyrä kirja :)<3
Ja monen kassin kanssa kotia päin. Oli muuten aika vähän väkeä. Pitääpä seuraavalla kerralla muistaa että menee mielummin sunnuntaina.
Valitettavasti en ole saanut Katalta vielä sirkuskuvia joten laiten ne sitten erillisenä postauksena. 


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.