Töihin

Heipparallaa!!!  Viikonloppu meni vähän plörinäksi. Oli tarkoitus mennä kahden kaverin kanssa leffaan mutta toinen ei vastannut, ja sitten kun vastasi, molemmilla osapuolilla tuli vastaukset aika hitaasti. Ja minä olin siinä välikädessä sopimassa. toinen myös valitti että mksi aikasin aamulla (klo 11 aikoihin) Mutta myös toisella niistä oli ajateltu menoa, joten halusi tietää kellon ajan että ehtii sopia ajoissa. Joten vituikshan se meni. Itse siihen hermoistuin ja sanoin että perutaan koko homma. Isäni oli tarkoitus mennä golffaamaan mutta kaveri oli sekottanu ajat. Aika olikin sunnuntaina. Lisäksi minun piti päästä viikonloppuna harjoittelemaan ajoa. Joten Lauantai oli päivä joka sopi. Ajo meni ihan hyvin. Ajettiin hertsikan suunnalla. Paljon tietenkin vielä treenaamista. Mutta ehkä se tästä.

Sunnuntaina isoäitini onnistui raahaamaan mut Ogelin martinkyläntien? ystävämyyntiin. Löysin laukun ja boleron. Mutta en oikein muuta. Enemmän vaatetta aikuisille kuin nuorille. Myös lapsille oli paljon ja ostettiinkin siskon-pojalle Jimille somat 9kk ikäsen vaatteet :) Jimi on nyt 3kk ikäinen joten eiköhän se niihin vaatteisiin mahdu.Maanantaina aika perus koulupäivät. Esittelimme "tunnelmallisen kartan". Esitelmä meni yllättävän hyvin. En muista millon olisin esitelmässä kertonut enemmän kuin mitä olen dioihin kirjoittanut. Pääsin myös hyvin eteenpäin MicroStation tehtävissä. Tehnyt 17/20.  Huomenna olisi 2 koetta joista toinen on Miccis koe mihin en pääse osallistumaan, koska en ole tehnyt kaikkia 20 tehtävää. 2 näillä näkymin vain osallistuu. Jotkut ovat vielä enemmän jäljessä kuin minä. Meille myös kerrottiin miten voi päästä joulukuussa italiaan. Vapaamuotoinen hakemus Perjantaihin mennessä. Miten hitos ehin siihen mennessä päättä? Haluaisin NIIN päästä italiaan maana, mutta italialaiset. Ei oikein toimi. Olen huono enkussa ja mitä sitten kun ne ovat vielä huonompia? Ja meni hermot niiden kanssa jo kun ne olivat täällä.. Pitäisikö minun vain jättää menemättä ja odottaa että pääsen italiaan ihan lomalle?? Paikka olisi Formiassa. Napolin ja Rooman välissä ja mahdollisesti olisi vierailu jompaan kumpaan. En sitten tiedä mitä tekisin.

Tiistaina oli sitten kaksi koetta. Joista toiseen en päässyt kun en ollut ehtinyt tehdä kaikkia vaadittavia tehäviä. Ensinmäiseen osallistui kaikki ja toiseen vain 2 jotka oli tehnyt kaikki vaadittavat tehtävät. Olen tehtävässä numero 19/20. Tehtävät saa tehtyä vain jos ei käy yhtään muilla nettisivuilla.  Ainakin melkein. En ole mielestäni niinpaljoa muilla sivuilla kun voisi luulla. Olen saanut hyvin tehtäviä tehtyä. Mutta eikai se nyt ole niin tarkkaa että ei saisi ollenkaan olla sivuilla? Osa luokkalaisista on edelleen tehtävässä 16 joten en ole mielestäni jäljessä. Loput tehtävät ja kokeet jäävät kolmosjaksoon. Kokeiden jälkeen koulu loppui mutta jäin tekemään tehtäviä eteenpäin.  Puoli kahdentoista aikaan päätin lähtä kampaajalle missä lupasin olla Katan mallipäänä. Nuttura kampauksia. Katalla ei ollut väliä milloin tulen.
Kamala ilme!
Katan kameralla kampauksista parempia kuvia. Ehkä saan niitä laitettua jossain vaiheessa. Pinnejä ja ponnareita on niin paljon että rupee päätä särkemään. Ja pinnejä on miljoona. Mitenköhän onnistun saamaan kaikki irti??
Kotiin tultua ovet oli paikallaan. Ja kyllä eteinen on kotoisampi kun ovessa on ikkuna <3 Eikä ole enään niin pimeää siinä. 

Huomenna alkaa sitten Työssäoppimista. Kauhulla odotan. Suoraan sanottuna en ole kovin innostunut asiasta. Varmaan syynä etten tiedä MITÄÄN siitä. Missä olemme? Olemmeko puistoissa? Kadulla?Rakennustyömaalla? Ja mikä suurin huolenaihe syöminen. Käymmekö välissä jossain syömässä vai pitääkö ottaa omat eilämmitettävät ruuat mukaan? Vai pääseekö jonnekkin lämmittämään jos ostaa mikro-ruokaa? Myös se että mitä laitan päälle? Meillä on turvakengät. Jos ei olle työmailla, niitä ei taida tarvita. farkut vai verkkarit? Mimmoiset työvaatteet työpaikalta saa? Voisinkohan jättää turvakengät sinne? Ei viitsisi olla ne jalassa pitkiä työmatkoja junalla ja bussilla. Ne ovat lisäksi vähän isot ja kömpelöt. 35 oli pienin koko mikä oli ja minun kengän kokoni on 36. Pikkuisen jännittää. Kirjoitan viikonloppuna ensinmäisistä kahdesta työpäivästä. Tänään käymme vielä autolla katsomassa reitin kotoa, huopalahden asemalle. Voisi olla nopeampi kuin buisslla Mäkelänrinteelle, ja junalla espooseen. Kerron sitten myöhemmin myös, mitä työpaikalle tarvitsee mukaan.  Kohta loppuu äikäntunti ja sitten syömään ja 3h satelliitti paikannusta.

Hyvää syksyn jatkoa! Oli mielessä jokunen video mutta ehdin unohtaa mitkä ne oli.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.