Malli päänä!

Kuullu radiossa mutta en ole ikinä ehtinyt kuulla kappaletta tai esittäjää.
Isäni sai kutsun elokuvan "21 tapaa pilata avioliitto" -ennakkonäytökseen. Syynä se että isäni takapihaa käytettiin kuvauksissa. Tässä siitä traileri.  Huono vain että näytökset (2kpl) molemmat on klo 10 aamulla mutta minulla on on lyhyet päivät ja toisena ajankohtana äikkää ja enkkuu. Perjantain näytös meni ohi ja nyt jäljellä on enään tiistai. Tosin en pääse koska minun on koulussa aivan pakko saada yksi koulu rästi tehtyy että pääsen torstaina kokeeseen. Harmittaa kyllä kovasti. En ole vieläkään saanut isältäni kuvia kuvauksista. Perjantaina menin koulunjälkeen suoraan Helpaan Katan kampaus ja meikkipääksi. Tässä esimakua mutta Kata laittaa tarkemmat kuvat myöhemmin.


Mekko: H&M, Liivi: Gina Tricot, Vyö: H&M, Kengät: Andiamo Kaulakoru: Katalta


Lauantaina olin taas ajelemassa kaupunkiajoa ja taskuparkkeeraamista. Ei mennyt erityisen hyvin. Käännyin liian jyrkästi. Huomasin myös että minun raktionopeus on aika hidas. Vielä on paljon harjoiteltavaa. Huomenna maanantaina yritän varata ajan teoriakokeeseen.

Nyt varmaan saa ruveta miettimään kevään ylppäreitä? Itse mietin viime keväänä heti seuraavana päivänä "Jaahas. Keilläs tutuilla sitä on valmistautujat ensi vuonna?" Itse en siis valmistu vielä nyt keväällä joten pääsen vielä herkuttelemaan muiden valmistuneiden kakkuja ja kuohareita :) Minä taidan olla perhe/tuttavapiirin viimeinen valmistuva? Kaipa se on ihan hyväjuttu :) Pääsen itse kaveredeni valmistujaisiin (ja he tietysti myös minun x) ) Ja minusta on kiva tavata vanhoja perhetuttuja joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. Syinä varmasti osittain vanhempien ero. Ei enään perhe tapaamisia kun kaikki lapsetkin rupeavat myös olemaan aikuisia. Ja minä tosiaan nuorimmasta päästä. En nuorin mutta kuitenkin. Kuka nyt ei pitäisi siitä että saa pukeutua hienosti ja pääsee syömään hyvää kakkua?
Unohdin viikonloppuna käydä ostamassa Lumoava Kirjous kirjan jonka haluaisin lukea ennen elokuvaa. Ärsyttävää kun suomi on niin pahasti jäljessä että kirja ja elokuva tulee samaan aikaan.

1 kommentti

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.