Shopping!

Heipsan! Sain joululahjaksi 100e lahjakortin H&M:n ja lauantaina kävin sitten Minnan kanssa Jumbossa ostoksilla. Sitä ennen surffailin H&M:n sivuilla ja tein kollaasin tuotteista mitkä haluaisin ja mitkä olisi sopivat yhdistelmät.
1.  College paita
2.  Neule
3.  Farkku takki 
4.  Toppi
5.  Farkut
7.  Laukku
8.  Huivi
9.  Korvikset
10. Kaulakoru
11. RannekorutAjattelin näistä 2 asua. Tiedän kyllä että nämä ovat melkeinpä suoraan kuvasto tyylit mutta itse pidän siitä. Minua ei haittaa olla massa. Hinnaksi tulisi yhteensä n:140e.

Asu 1: farkut, neule tai gollege, laukku, ja ehkäpä tuo kaulakorukin sopii sekä korvikset. Monet käyttävät kultaisia koruja mutta mielestäni ainakaan isot näyttävät kultakorut eivät välttämättä sovi minulle, vaikka asuun sopisi.
Asu 2: Farkut, valkoinen toppi/tunika, farkkutakki, laukku, huivi,korvikset,kaulakoru, rannekoru.

Mutta mitä sitten ostin?
En ollut lähtenyt etsimään hupparia mutta ostimpa nyt silti. Minulla ei hirveästi ole siistejä huppareita kuin Aeropostalen jossa on talveksi turhan avonainen kaula-aukko. 2 muuta huppari ovat Hard Rock Cafe sekä Kanada huppari joten eivät ole ihan niin siistejä.

Tätä lähdin etsimään. Tosin hieman eri värissä mutta tämäkin sopii minulle erittäin hyvin, punaisista hiuksista huolimatta. Viimeistään hiihtolomalla saatte kuvaa tämä päällä. Taisi olla alennuksessa 10e?

Laukku. Ei ole sama kuin kollaasissa mutta tätäkin katsellut. Alennuksessa 10e.

Korvis paketti. Ostin myös kollaasissa näkyvät renkaat mutta kotiin päästyäni ne olivat kadonneet. Kultaset, persikat, pantteri(?) ja mustat hopeilla viivoilla.

Kahden T-paidan paketti. Valkoinen ja sini-valkoinen. Olinkin toivonut seilorihenkistä pitkähihaista tai t-paitaa jona kanssa voin laittaa valkoisen farkkuliivin.
Vaikka äitini ei pidä siitä että ostan hirveästi vaatteita ja kaappi pursuaakin jo, on äiti lähestulkoon tyytyväinen ostoksiini ja haluaisi itselleen samanlaisen. Pitäisikö olla huolissaan? Mutta kiva tietää että minulla on värisilmää. Siitä olenkin saanut usein kehua jos en muusta sitä saa.

Sunnuntaina olin äidin ja mummin kanssa syömässä Tapiolan Stocmannin yläkerrassa ravintola Tempossa. Otin porsaan (en nyt muista oliko sisä- vai ulkofile) ranskalaisilla ja pippuri kastikkeella. Siihen sai myös maustevoita. Porsas oli 15e ja lehtiphvi olisi ollut 19e eli hieman kallista. Ravintola sijaitsee Stocmannin peräällä ja kolmannessa kerroksessa. Kameraa ei ollut mukana ja minulla on hieman hankaluuksia kännykän kanssa kuvien suhteen joten sieltä en nyt saa kuvia tänne. Hirveästi sain kehuja tuosta uudesta neuleestani.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.