Tuliaisia!

Heipparallaa!! Viime aikoina ei ole tullut tehtyy mitään erikoista. Nyt viikonloppuna olin isin luona ja sain tuliaiset kahdesta maasta. Sieltä ja täältä. Sieltä sain perinteisen naisten hatun ja täältä Hard Rock Cafen hupparin. Joka onneksi on siistimpi kun vanha hupparini. Mitä toki rakastan mutta tarviin toki myös siistejä huppareita. Tuliaisiksi tuotiin myös Jimille Crocsit autokuviolla. Ne on vaan niin somat.


Santo Domingo sijaitsee Floridasta etelään. Yksi saari niistä saari jonoista. Isäni kuulemma kävi useammassa. Olisi ollut kiva päästä mukaan.
Hupparissa on ihana karva huppu<3 Vetoketju on ihana ja hupparin koko on XL joka on suomen M koko. (Hmm...?? ) Jimin Crocitkin on joltain niistä saarista.  Kävimme myös ajelemmassa ja oli kiva päästä ajamaan kunnon reittiä eikä pidennettyä helpompaa/hitaampaa reittiä. Ajettiin herttoniemestä Kannelmäkeen samaa reittiä mitä ihmiset nyt normaalistikkin ajaisi. Maaliskuuhun mennessä olisi tarkotus saada kortti niin että seuraavassa auton katsauksessa saadaan pelkääjän paikan jarrut poistettua. Tosin sitä ennen pänttään tiukasti teoriakokoeeseen. 3krt/vko eli aina kun minulla on lyhyt koulupäivä. Nyt mun on ihan pakko tsempata. Vielä on tosin paljon hajoiteltavaa. Lähtöä vielä. Myös mäkilähdot, sekä ajan kuulemma kurviin ihan liian kovaa x) Myös kaistanvaihtoa pitää harjotella ja parkkeerausta.  Aijoo. Ja ennen Uuttavuota isi oli tuonut jostain mistä lieneen tuliaisia ns "riisi hatun" eli tuollaisen kolmio lippaan. Koristeeksi tosin vaan.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.