18.9.13

Löysin HS:n sivuilta videon  Kasvot äänien takana. mm. BB, Avara Luonto, Metro, Puhelinvastaaja, Juna. Video siis Täällä!

Joo. TöitäTöitä, Shoppailua ja tädin velvollisuuksia.
Siskon ja Jimin kanssa käyty leikkipuistossa, Katan kanssa shoppailua, alotin lukea 10 pientä neekeriä/eikä yksikään selviytynyt. Ostin Nivean In-Shower Body Milkin ja mielestäni se toimii yllättävän hyvin mitä aluksi odotin. Itselläni kun pitäisi aina jotenki saada koko kroppa kosteutettua ja varsinkin kädet ja jalat jotka on inhottava rasvata illalla tai kun pitää äkkiä pukeutua. Kasvoihin silti yritän edelleen perus kosteusvoidetta laittaa koska naamasta ainakin huomaan sen, että perus voide kosteuttaa hieman paremmin kuin tuo Body Milk.

Itteäni harmittaa ku löysin jumbosta Seppälästä aivan ihana paidan ja aattelin että ostan sen kun opintotuki tulee tilille. No tili tuli ja suunnattiin siinä sitten Itistä päin mutta eipäs sitä paitaa myytykkään siellä. Kävin myös Forumin Seppälässä mutta eipä sielläkään näkynyt. Itiksestä ostin sitten H&M:sta 2 alutoppia (musta+valk,) ja mustan pitsitopin. New Yorkerista ostin sitten 2 pitkähihaista. Siellä oli sitten myös älyttömän ihana jääkarhumainen liivi. Oli pehmeää ja hupussa korvat :) Olisin NIIN halunnut mutta se oli sitten siinä ja siinä sopiko malli minulle. Näin vain 3kpl ja kaikki eri kokoja. Suurin olis ehkä saattanut olla OK mutta siitä puuttui tupsu. Lisäksi se maksoi 30e joten se jäi sinne itkemään kun en viitsi 30e käyttää sellaiseen jota en välttämättä paljoa edes käytä, ja joka ei istu kunnolla.

Mun on pitänyt mennä muutamille keikoille lähiaikoina mutta kaikki on peruuntunut syystä tai toisesasta. Elämä Lapselle tuli liian pian. En saa ketään lähtee. Pariisin Kevään Levyjulkkari keikka Helsingin Tavastiassa niin sekin peruuntui kun tuli muuta hommaa lauantai aamuksi. No onneksi Pariisin kevät tulee ennemmin tai myöhemmin uudelleen jonnekkin pääkaupunki seudulle. Hurts oli loppuunmyyty nenän edestä. Olisi pitänyt vain samantien varata. Itse kyllä tiesin asiasta pitkäänkin mutta kaveri huomasi sen vasta nyt ja ehdotti. Työpäivät ovat olleet lyhyitä. Olis kiva päästä tonne samaiseen paikkaan töihin koulun jälkeen... Voisi vaikka heti helmikuun alussa kysellä.

Oon taas lähössä 7.10-14.10 Sloveniaan koulun kustantamana. Töitä sielläkin jonkunverran tehdään mutta myös turistina ainakin viimeksi saatiin olla. Toivottavasti päästään taas Lubljanaan ja saa nähdä millainen porukka tälläkertaa on. Yksi syy viimekerran hyvään meininkiin johtui lähinnä siitä että kaikki oli täysi-ikäisiä ja illat menikin lähinnä lähibaareissa :) Jos nyt lähtee alaikäisä, joudutaan luultavasti oikeasti noudattamaan nollatoleranssia alkoholin suhteen. Viimeksikin sellainen allekirjotettiin mutta se sopimus rikkoutui aika nopeasti. Loppu matkahan kului siis niin että maikat joivat meidän kanssa :) Joten se ei sitten ollut mikään salaisuus. Valitettavasti kuvia en nyt laita. Laitan uusista vaatteista kuvaa myöhemmin... Pahoittelut jälleen pitkästä tauosta. Koko lukuvuoden elän pientä hiljaiseloa Opinnäytetyön kanssa. Yritän silti saada sillointällöin/mahd. usein jotain postailtavaa. Onneksi/toivottavasti saan opinnäytetyötä varten uuden tietokoneen. Konetta kyllä mainostetaan "hyvänä kakkos koneena mutta olisi hyvä olla myös toinen kone" No minulle se tulee kuitenkin olemaan ykkös kone :S Toivottavasti pärjään sillä muutaman vuoden että voin itse omasta palkastani maksaa hieman paremman koneen...
Ens viikolla on näyttökoe. Mikä hieman jännittää koska se on keskustassa Musiikkitalon vieressä ja tien kartotusta. Enkä ole käynyt paikanpäällä katsomassa (espoossa kun olin niin kartotin hiljaisen tienpätkän jonka olin jo aikaisemmin kartottanu) enkä ole aivan 100 varma mitkä kaikki pitää kartottaa (luultavasti joitain kaivoja ja lyhtypylväitä ja katukivetyksiä) Toivottavasti mun ei tarvii mennä autotielle koska keskustassa käy aina aika kova liikenne. Ensiviikko onkin viimeinen työviikko. HUI! Puolivuotta ollut putkeen töissä. En kyllä odota koulua kovin innolla. Yks kurssi on pahasti kesken ja yhtä kurssia en päässyt läpi ja joudun uusimaan sen. Tosin niin myös yksi toinen luokkalaiseni.

Muuta ei nyt tule mieleen. Aika tylsänpuoleista elämää olen viettänyt (josta oikeastaan puhuttiinkin erään kaverin kanssa) Pariisin kevään keikka olisi sitä piristänyt jos olisi onnistunut. Mutta ei nyt voi mitään. Joku toinenkerta sitten. AINIIN Sain uuden passin :) Voin laittaa uuden ja vanhan passikuvan seuraavaan postaukseen. Olen siis vanhassa passissa 10w ja 9,5w sitten otettu kuva :)
Oli korkea aika saada uusi passikuva. Innolla sitten odottamaan tulevia matkoja :)) Thaimaata erityisesti. Toki myös sloveniaan ja ihanaa nähdä Pinja pitkästä aikaa<3Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.