Syksy 2013

Heippa! Syyskuu pyörähti käyntiin ja huomasin että siitä on päivää vaille kuukausi kun viimeksi tein ihan kunnon postauksen. Tarkoitus on ollut kirjottaa mutta koulun työpäiväkirjan jälkeen ei konekkaan jaksa enään pyöriä. Yritin kirjoittaa töissä mutta kone ei jostain syystä suostunut. Olen siis työharjoittelussa Helsingin Staralla (Hoitaa katu ja puistoasioita laidasta laitaan.) Olen viihtynyt töissä hyvin ja elättelen toiveita josko pääsisin valmistuttua sinne töihin. Mulla siis pyörähti vika lukuvuosi käyntiin joka on aiheuttanut sitten sekalaisia tunteita.


Ollaan Katan kans käyty kattoo noi molemmat leffat. Luukaupunkiin ilmottauduttiin ennakkonäytökseen joka peruttiin "levittäjän virheen vvuoksi". Ihmettelinkin miten ennakkonäytös on 10pv aikasemmin kuin ensi-ilta. Percyt olen lukenut (kuten edellisessä kirjapostauksessa mainitaan) Mutta Luukaupunkia en ole lukenut vaikka on pitänyt. Hirviöidenmeri oli paljon parempi kuin Salamavaras. Leffa tuntui menevän nopeesti niinkuin useimmiten.

Kuten sanoinkin aikasemmin niin Syksy tuo minulle lähes aina ristiriitaiset tunteet. Olo on samalla mitä parhain ja onnellisin ja mikään ei voisi olla paremmin, mutta toisaalta tulee taas aivan älyttömän paska fiilis. Useimmiten tunteet ovat suhteellisen tasapainossa mutta syksyisin oon jostain syystä tunteet aivan ääripäistä. Odotan muuttoa kuin kuuta nousevaa. Vaikka muutankin Helsingin sisällä, toivon silti jotain positiivista muutosta samalla. Tähtäimessä olisi kyllä muutto Turkuun ehkäpä kämppiksen kanssa että saataisii mahdollisimman keskustasta tai mieluiten Aurajoen rannalta. Se on kylläkin vain haave. Mutta ehkäpä vielä jonain päivänä.

Tajusin myös että täällä paikassa X (olen siellä siis nyt isovanhempien kissanhoitajana. Muutan samaan rappuun isovanhempien kanssa ja samassa taloyhtiössä siskoni kanssa.)asuminen voisi olla muutenkin minulle hyväksi. Koska työt loppuvat jo kolmelta, täällä on kaapeli eikä antenni taloutta joten sen saa muutossa maksukorttiani mukaan -.-' Ähh... Ja koska päivisin telkakrista ei tule mitään joten jäljelle jää Shoppailu, blogin kirjottaminen, lenkkeily, tai siskon lasten kanssa oleminen. Joten ehkä sitten paikkaan X muuttaessa olisin arkisinkin enemmän ulkona kuin TV:n äärellä.

Shoppailusta puheenollen opintotuki ilmestyi tilille ja nyt olis aika lähtee syys-shoppailulle :) Ostan vain syysvaatteitta ja loput kaikkea muuta mitä malesiasta saa, ostan sieltä. Pitää ruveta tekemään ostoslistaa. Pitäisköhän malesiassa teettää itselleen mekko? Joku heitti että voisin teettää valmistujaismekon mutta en tiedä millaisen. Ehkä voisin ruveta suunnittelemaan sitä. Jos en sellaista keksi niin muuten joku kesämekko??

Tää lukuvuos tulee olemaan erittäin miellenkiintoinen ja ehkäpä stressaava samalla. Isäni on ostamassa venettä ja vuokraamassa asuntoaan ja muuttamassa Tammikuussa 2 vuodeksi malesiaan. Kämppään pitää pari huonetta sisustaa ja viedä mun omat kalusteet varastoon. En voi uskoa että valmistun pian ja että pääsen muuttamaan

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.