29.9.13

Heipsan! Viimenen työsoppimis viikko päättyi ja oli lähellä että selvittäisiin ilman kommelluksia mutta ei tietenkään selvitty. 
Tähänmennessä työsoppimises on sattunu aina jotain. Ekassa minä kolautin takymetrin jalkoja niin että kallis koje melkein kaatui ja työparini ajoi ylinopeutta tutkaan. Toisessa työkaveri vei minut ja muutaman muun Vantaa opastuskierrokselle ja heti parkkihallissa peruutettiin reipasta vauhtia tolppaan. 

Tälläkertaa 2 ulkomaalaista ajoi meidän työautonkylkeen. Olimme Manskulla menossa keskustata poispäin ja eräältä bussipysäkiltä ilman vilkkua miehet ajoi meidän kylkeen. Pysäytettiin auto ja ulkomaalaset lähti lipettiin. Ajoimme sieltä sitten pasilan poliisille tekemään ilmoitusta. Työpäivä sitten venähti. Mut jätettiin Mäkelänrinteelle/käpylään ja otin siitä sitten bussin kotiin kun työkaverini jatkoi toukolaan hoitamaan vielä asiaa...
Illalla työkaverille oli soitettu että ne oltiin saatu kiinni Ruskeasuon Teboililta.

Muuta jännää ei oikeestaan oo tapahtunu. Käytiin Lauantaina kattoo katan kans Millerit ja en oo pitkiin aikoihin nauranu yhtäpaljoa. Pieleen menneissä kohtauksissa kun matkailuautossa kuunneltiin voittobiisiä, tuli sieltä sitten Frendien tunnari xD Leffassa näyttelee siis Frendeistä Rachelina tunnettu Jennifer Aniston.

Ostin yhen uuden paidan mutta siitä myöhemmin kun jaksan. Yritän jatkossa päivitellä useammin (jos on jotain päiviteltävää). Toivottavasti ehdin Opinnäytetyön rinnalla. Etsin myös uutta läppäriä samalla.

Se siitä sitten. Viikon syönyt kanaa ja riisiä ja tänään toivottavasti viimeistä kertaa vähään aikaan....

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.