Joulu on oikeasti tulossa!

Kävästiin yhtenpäivän siskon, lasten ja äidin kanssa bauhaussissa kattoo siskolle tapettia, ja mulle lamppua (ei löytyny). Paluu vähän venähti ja oltiinkin vasta 8 aikoihin illalla kotona ja lapset väsyneinä. Iida nukahtai, ja Jimi teeskenteli nukkuvansa, mutta ilkikurisesta hymystä kyllä huomasi että on oikeasti herillä :D Samoin kun läpsin naamaa/saada hereille, ja kiusallaan esitti nukkuvaa. Yritä sitte velttoa 2w pötköä saada ulos autosta :D Ilme oli vaan jotain niin huvittavaa...Torstaina sisko pisti päivällä viestiä että hotsittais käydä Kauppakeskus Kaaressa, ja että lähenkö mukaan. No tietty. Kissoille ruokaa, ja ittelleni joulukoristeita. Ja kävi sitten niin, että tuli vähän puhe myös joulahjoista. Jimi haluais kovasta 120e maksavan Dublo juna setin. Siskolla ei sellaseen ole rahaa, mutta jos omat vaaterahat käyttäisin jimin lahjaan, olisin varmaan paras täti ikinä! Iida nyt on taas niin pieni, että voisin sille sitten jonkun pienemmän Dublo paketin ostaa. Jimillä suosikkina on myös Lentsikat teemaset dublot. Jimi kun muutenkin harrastaa juna/lentokone/bussi bongailua (kiva sitten asua juna-radan vieressä, ja koneitakin näkyy, jotka nousevat Helsinki-Vantaalta. Pikku Juna-mies. Helmikuussa 1w täyttävälle Iidalle olisi muuten vaikea keksiä lahjaa, joten eiköhän yhteiset Dublot olis ihan jees? Ja niitä veronpalautuksia odotellessa.

Viikonloppu meni äidin luona koiran hoitajana. Aluks ei olis jaksanu millään, mutta kyllä se siitä. Oli myös kiva kun oli kerranki joku syy lähteä pimeellä ulos lenkille. Olen muuten huono lenkkeilemään. Vaikka nyt pitäisi 4kk tsempata malesiaa varten.  Viikonloppu piti mennä rentoutuessa kun pari edellistä viikonloppua menny huidellessa, no yöllä tuli sitten vatsa kipeeks ja pääkin kivasti täynnä joten pysyin visusti peiton alla. Siis silloin kun en lenkittänyt koiraa. Yritin kanssa saada aikaseksi Banneria, mutta ei siitä oikeen tullut mitään. Ei mulla hirveästi ole edes ajatusta siitä, mitä se voisi olla. Vinkkejä??

Tälläset ihanat kynttiläkipot ostin Prismasta.

Oon pitkään pohtinut, pidänkö nykyiset hiukset (vasen) vai leikkaisinko takaisin lyhyiksi (oikea). Mitä mieltä te ootte? Arjessa pidän  lyhyistä hiuksista, mutta pitkissä pidän siitä, että saan hiukset kiinni, ja saan kiharrettuu niitä. Onko mielpiteitä??

2 kommenttia

  1. Mä haluisin ostaa mun pari kuukautta vanhalle kummilapselle Duploja joululahjaksi, mutta ehkä ootan kumminkin siihen asti, että se ymmärtää niistä jotain. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo ehkä ei vielä pari kuukautiselle. Kannattaa kysyä vanhemmilta onko tarvetta jollekkin tietylle vaatteelle. Tai sitten meillä esimerkiksi puhelin ja avain lelut ovat olleet molempien suosiossa. Noin vähän eteenpäin katsoessa. Itse ostin viimevuonna myyrä kirjan. Eihän toki sitä osaa lukea, mutta ehkä tulevaisuudessa. Ja itse rakastan Myyrää :P xD

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.