Suppailu!

Huomenta menninkäiset :)

Aurinko paistaa, elokuu on lopuillaan ja rupee olee katse syksyssä samalla kun nauttii viimeisistä kesäpäivistä.
Kaikillahan on kesäisin "ToDo"- listat, eikö? Kuinka moni on saanut kaikki listan asiat tehtyä? Ite harvemmin saan listaa ainakaan täysin tehtyä. Enkä kyllä aivan täysin tänäkään kesänä mutta kahdessa asiassa tiesinkin että ne eivät toteudu tänävuonna. Katsotaan josko enskesänä.
Tän vuoden listalle kuului 2 asiaa. Lintsi, sekä suppailu! Lintsillä valitettavasti ei päästy vonkaputoukseen, ja laitteisiinkin oli kova jono. Mutta oltiin oikeastaan jo alusta asti päätetty että se on myös herkuttelupäivä ja syötäisiin niin paljon kuin pystytään. Suunnitelmasta ainoastaan vohvelit jäi syömättä.

Ihastelin aina junassa töölöönlahtea katsellessa suppailijoita. Näyttää kivalta, ja mikä olis parempi paikka alottaa kuin kauniissa töölöönlahdessa? Monet jotka eivät ole suppailua edes kokeilleet, ovat sanoneet että että se on varmasti vaikeeta, eikä sen päällä pysy. Mutta laudat ovar erilaiset kuin surffilaudat. (Mihin tuttuni siihen ovat verranneet.) Mutta nettiä selailemalla ja huomaamalla että aloittelijat ovat myös onnistuneesti pysynyt kyydissä, niin en uskonu että se on aivan yhtä vaikeeta kuin surffilaudalla pysyminen. Eikä ollutkaan. Suppailu alotetaan polviltaan ja totutellaan lautaan. Itse ensin nousin seisomaan (kaveri taas yritti nousta varpailtaan. Ei kannata. Koko jalkaterä laudassa noustessa). Ekalla kerralla tuntu niin kiikkerältä, että seisoin vain paikallani melomatta. Meloin vähän aikaan taas polviltaan, ja kokeilin nousta uudestaan. Ja onnistuin hitaasti myös melomaan. Lopulta onnistuin suht reippaasti etenemään, vaikka pari melkein horjahdusta tulikin. En onneksi tippunu. Aikaa oli liian vähän. Me ehdimme soutaa vain sillan toiselle puolella ja takaisin. Olin kuvitellu että olisi ollut fyyisesti rankempaa. Olihan se välillä hieman, varsinkin käsistä mutta ei niin paljoa kuin kuvittelin. Oltiin vain tunti, koska marian piti mennä kotiin pakkaamaan kun lähti seuraavana päivänä kreikkaan. Ens kerralla täytyy varata aika pidemmäksi aikaa ja muistaa ottaa liikuntaseteleitä. Suppailun jälkeen jalat tärisi. Yritti pysyä vielä pystyssä mutta jalat ilmeisesti luuli olevansa vielä laudalla. Tosin kyllähän veneillessäki kun astuu maihin ni jonkun aikaa pää keinuu...
Ite vuokrasimme laudat HakunaMatatasta. 1h=15e ja 2h=25e. Ylimenevästä ajasta 5e/tunti. Mitään hirveen kallista tämä siis ei ole. Ja kannattaa siis varata (voi toki paikanpäältäkin käydä kysymässä) että lautoja varmasti sitten riittää. Töölöönlahdella on ilmeisesti kuitenkin useampikin vuokraamo. Suppailuhan (erään lukemani perusteella) on nimennomaan surffajia kuvaaville kehitelty, ja siksi helpompi pysyä pystyssä kuin surffilaudalla.

Onko joku muu käyny suppailemassa? Millasia teidän kesän "ToDo"-listat ovat olleet ja minkä verran siitä toteutu?
Päivän kappale oli siis

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.