Täydellinen

Blogin kirjoittaminen on pisin juttu mitä olen tehnyt. Olen pitänyt tätä blogia 4 vuotta, ja sitä ennen satunnaisia blogeja. Mulla on huono tapa luovuttaa siinävaiheessa kun en etene. Joten on todellinen ihme että olen tätä jaksanut kirjoittaa. Mutta joo, blogi ei etene. Toinen saa 4kuukaudessa 150 lukijaa, minä olen blogannut 4 vuotta, eikä ole edes kymmentä. Se ei aina tunnu reilulta. Onko liikaa vaadittu että olisi edes se yksi asia, missä olisin edes kohtuu hyvä? On. Annika O.:n postauksessa minun oma huomioni kiinnittyi blogien täydellisyyteen. Onko se reilua, että siskoni peri taiteellisuuden lähes joka asiassa, myös kirjoittamisessa, mutta hän ei kirjoita. Minulla taas on (tai oli) inspiraatiota kirjoittaa, mutta ei vaan niin hyvin kuin sisko. Olen myös surkea kuvaaja, minulla ei edelleenkään ole sitä helkkarin kuvaajaa kuvaamassa mun asuja, paska läppäri missä surkea kuvankäsittely ohjelmisto, enkä edes osaa käsitellä kuvia. Onko kaiken pakko olla niin täydellistä? Voiko menestyä vaikka ei olisikaan täydellinen? Onko aivan välttämätöntä postailla jokatoinen päivä? Ihan tosi? Mistä helvetistä niitä aiheita saa niin paljoa? Eikö se ole juuri tätä Annikan mainitsemaa pinnallista täydellisyyttä? En mielelläni puhu aiheesta, mutta harrastin ala-asteen/yläasteen vaihteen niin Taitouintia. Harrastin 1,5 vuotta. Se oli taas niitä asioita, mikä piti olla se minun juttu. Lopulta kävi niin, että istuin autossa hallin edessä, ja paniikissa jätin menemättä. Miksi? Koska en päässyt edes joukkoeen esitykseen mukaan. Miksi? Ehkä olin vaan totaalisen paska siinä. Mutta silti siitä pidin. Lopetin, koska koin että se on turhaa. Olin surkea. En päässyt juttuihin mukaan. Itselleni on tosi tärkeetä kuulua johonkin porukkaan. Koska en ole tähän mennessä ikinä kuulunut.
Onko tämä taas niitä hetkiä, kun lopetan itselle tärkeän asian itkua vääntäen vain siksi että en osaa tai onnistu?Minulla on niin ristiriitaset fiilikset. Samalla en pysty pitämään näppejä erossa, mutta samalla se ahdistaa, kun tiedän vaatimukset mitä "hyvään blogiin" pitää olla.
Haaveilin blogista josta sana kirii. että minun ei tarvitsisi anella lukijoita. Mutta nyt sen teen.

Liittykää lukijaksi!


kiitos!

Niin ja kuva on ihan random mitenkään aiheeseeln liittymättä koska "jokaisessa postauksessa TÄYTYY olla vähintään yksi kuva" joten siinä sitte.

2 kommenttia

  1. Mä voin kommentoida tuosta lukijuudesta, että vaikka mulla onkin Blogger-tili, niin en ikinä "liity lukijaksi" yhtään minnekään, koska en lue blogeja Bloggerin kautta. Sullakin todennäköisesti on paljon enemmän lukijoita kuin mitä tuo Bloggerin widget näyttää, he eivät vaan seuraa sivuasi Bloggerin kautta tai halua julkisesti mainostaa lukijuuttaan. :)

    VastaaPoista
  2. Totta. Blogi on kyllä lisätty joillekkin listoille, mutta en ole niitä aktiivisesti käynyt katsomassa, enkä edes varmaan tiedä kaikki alustoja. Mutta ei kyllä tilastot siltikään päätä huimaa... Jos nyt saisi inspiraatiosta kiinni niin voisi yrittää vähän aktiivisemmin. Jos ei onnistu niin saa nähä lopetanko sitten koko blogin vai mitä teen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.