Inspis!


Oon pitkästä aikaa taan inspiroinu blogin kanssa ja saanut ainakin vähän puhtia. Herättelen somea eloon blogini suhteen, ja liityinkin Blogipolkuun. Huomasin myös että siellä voi ilmottaa itsensä että on kiinnostunut yhteistyöstä, löytyy kaikki kilpailut mitä on blogeissa menossa. Tuohan on ihan unelma! Katotaan tuleeko yhteistyö yhteydenottoja.
Kaverini lainaa järkkäriään, ja jouluna saan uuden läppärin joten toivottavasti bloggaus helpottuu. Kaveri lupasi lainata myös kamera jalustaa ja kuvaus kirjaa joten toivottavasti onnistun ottamaan blogiin hyvä kuvia. Myös niitä asukuvia :) Toinen kaverini taas lupautu auttamaan ottaa asukuvia. Tiedä kuinka hyvin käytännössä onnistuu  mutta katotaan :) Toivottavasti jaksan vielä toiset 4 vuotta ahertaa blogin kanssa. Mikäli aihetta riittää. Reseptien ja kirjojen postaaminen on jäänyt vähän vähälle. Kirjoja en ole tänä vuonna varmaan edes lukenut. Kuntoillakkin pitäisi... Mutta näin! Ehkä tästä blogista tulee sittenkin ehkä jotain. Vai??
Olen muutenki lisännyt blogia someen, joten tsekkaa oikeasta palkista missä kaikkialla voit seurata :)

Niin ja ilmiantakaa itsenne :)

Sara's Fab Life

2 kommenttia

  1. Anonyymi21.16

    Tosi hienoa että oot saanu intoa takasin bloggaamiseen ! on ollu mielenkiintoista lueskella kaikenlaisista jutuista täällä

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.