Polyvore

Musta on kiva tehä kollaaseja. Ärsyttää vaan lukea blogeja joissa on "haluaisin" kollaaseja. Kaikkea voi haluta. Periaatteni onkin ollut se, että kirjotain asioista mistä itse pidän. Ja myös sen verran kuin pidän. Itse en esim pidä sellasesta että on yksi lause tekstiä siteerattu jostain, ja siihen päälle 3 kuvaa. Eii... Mutta päätimpä sitten kokeilla että mitä mieltä olette ihan vaan inspiraatio kuvista vaikka vaatteet ei minulle sovikkaan, mutta tykkään silti? Itselläni on 3 mielestäni onnistunutta asukokonaisuutta. Tämä on lempparini. Mielelläni kuulisin olenko mennyt aivan metsään?? Ajatuksena on tässä siis olla hieman leikkisä ja Minni Hiirestä inspiroituneet pallo toppi ja isot aurinkolasit. Leikkisään tyyliin hieman glamuria siroilla kultasilla asusteilla.

Toisen asukokonaisuuden suunnittelin eräälle kaverilleni joka kyllä pukeutuu tyylikkäästi, mutta ajatelin silti hänelle vähän modernimpaa, kuitenkin pysyen eleganttisena ja arvokkaana. Hame tuo säärtä näkyviin, mutta ei silti ole lyhyt. Raidallinen takki tuo sitten vähän rentoutta muuten niin jäykkään asuun. Vasemman puoleinen taas tuo vähän iloa elämään värillään.

Elegant!


Tässä päästin vähän mielikuvituksen valloileen ja kokeilin pukeutumisen rajoja. Itse en todellakaan laittaisi tällästä päälle, mutta asut mielestäni sopii yhteen.
Environment


Mitä mieltä ootte tälläsistä postauksista? HOT or NOT? Aina ei kyllä kokoelmat onnistu yhtä hyvin.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.