Viimeset kesäpäivät!


Kesän vikoja päiviä vietin yhden päivän Lauttasaaressa rannalla siskon ja lasten kanssa, sekä isovanhempien joilla oli sellainen minimökki siellä. Isä ajaa lauttasaareen aina keskustan kautta, mutta ite halusin vältellä sitä. Päädyin sitten navigaattorin avustuksella menemään lauttasaareen espoon kautta. Lukuunottamatta sitä että ajoin bussikaistaa niin matka meni ihan hyvin. Paluumatkan taas eksyin keskustaan käännyttyäni väärästä rampista. En todellakaan tykkää keskustassa ja mukulakivillä ajamisesta. Aijon sitä siis jatkossakin välttää.
Toinen kesäpäivä meni lauantain We Love 90's" festareilla. mihin ex-työkaverini onnistui suostuttelemaan. En olisi jaksanutkaan mennä mutta liputkin oli jo ostettu niin menköös. Jätin viimesen artistin välistä (empä muutenkaan ketään niistä tuntenut. Viimevuonna olisi sentään ollut Aikakone. -94 syntynyt ei voi mielestäni välttämättä sanoa yleisesti -90 luvun lapseksi. Omat muistikuvat kun alkaa ehkä vuodesta -97 tai -98. ähinnä vuosituhannen vaihteesta) Jalat oli aivan tuusana ja mietin haluanko sittenkään koskaan mennä festareille. Olin kans samalla viikolla typerästi sopinu SUP-treffit sunnuntai aamuksi (järkevää että edellisenä iltana myöhään jalat tuusana festareilla ja seuraava aamuna 2h suppailu treffit töölöössä) Meinasi nekin pariin kertaan peruuttaa. Mutta nekin oli jo varattu ja peruuttamismaksu on 10e/lauta. Treffeistä vain sen verran että En Tiedä! Oma pää lyö tyhjää. 

Laitoin yhtenä päivänä hiukset ponnarille ja yllätyin siitä kuinka tummat hiukset mulla on luonnostaan. Olen niitä värjännyt 2004 keväästä lähtien. Nyt olisi tarkotus hankkii hieman muutosta ja piristystä mutta se jääköön yllätykseksi ;D  Bongasin tori.netistä (vai oliko huuto.fi?) niin erään antikvariaatilla myynnissä kirja jota oon pitkään ettiny Mustemaailma kovakantisena. Kolmas osa sarjasta Mustesydän. Kakkos-osa Musteloitsu minulla jo onkin. En ole sitä kyllä vielä lukenut. Saa nähä millon saan aikaseksi kun monta muutakin odottaa lukemista.Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.