Tyttömäistä remppaamista ja 3minuutin suklaakakku.

Mä imuroin kylppäristä lattialle menneet kissanhiekat. No onnistuin sitten nii nettä imuri ei sitten vetänytkään, ja avasin imurin luukun. No pölypussihan on ihan täynnä. Repimällä pölypussi irti telineestä ni eiköhän kissanhiekat lennelly (siis sen lisäksi pitä putkesta tipahteli jotka ei ollut mahtunut pussiin?) Heitin pussin roskiin ja ekana mietin että miten sais imuroitua imurin?? No ei kai mitenkään? Hiustenkuivaajalla puhalsin hiekat imurista ulos. No kuitenki pölypussitelineen pohjalle oli jääny hiekkaa enkä saanu telinettä pohjaan asti, ei imurin kansi ei menny kiinni. Oli siinä työtä kaivaa terävällä veitsellä sieltä pois ja sain kuin sainkin imurin taas käyttökuntoon. Laitoin asiasta Facebookissa julkasua, ja sain vastauksen että "ei mulle tulis pieneen mieleenkään imuroida hiekkaa" Ööö?? Miks ei?? "voi vahingoittaa imura" No mulla on halpis Chlasun imuri. Eli Imurilla ei siis kai saisi imuroida hiekkaa, mutta minä nyt teen niin?  Okei, ja mistä tiedän millon pitää vaihtaa kaikki halvatun imurin suodatin osat?? Jollain googlauksella löysin että 3-6kk välein. Who knows. Kaipa sen vois jo vaihtaa.. Mun siis pitäis olla herkkulakossa mut sorruin tekee mukikakun.

Mukikakku
2 rkl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2rkl sokeria
1rkl kaakaojauhetta
1tl pikakahvin puruja
1 kananmuna
1rkl maitoa
1rkl öljyä
suklaata

Mikrossa n:2,5min. Suosittelen suklaan laittamista niin ei tule niin kuivaa. Itse laitoin Nutellaa kun sitä oli. Jätin myös pikakahvin laittamatta koska kahvista en pidä. Öljyä ei ollut joten korvasin sen juoksevalla rasvalla. 

Tilasin viikko sitten Kärkkääiseltä pinkit työkalut. Oon näitä pitkään ettiny mutta löytänyt vain "ei oo:ta". Bongasin samalla pinkit työhaalarit. Jos joskus ulkohommiin päädyn niin tahdon sellaset :D Noilla työkaluilla saan luultavasti keittiön seinän kuntoon. Laatat pitäisi poistaa ja ja kolot täyttää.

Menetin myös Subway neitsyyteni. Otin American Meltin, BBQ-kastiketta, salaattia ja kurkkua. 30cm. Oli hyvää, ja iski oikeastaan valinnan vaikeus kun teryaki kanakin olisi kiinnostanut. No, ensikerralla sitten. Aloitin tekemään postaussarjaa omista menoistani. Ensinmäinen postaus olisi tarkoitus ilmestyä maanantaina. Joten jääkää seurailemaan. Blogiuudistuksen myötä olen myös lisännyt eri tapoja miten seurata blogia. Valitse mieleisesi ja ala seuraamaan niin saat ensimäisenä tietää missä meen.
Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.