Instagramissa tapahtuu!


Sentosa
Beach
Heipsan! Vieläkään ei tule reissusta postauksia mutta Sentosan kuvat on muokattu oikeaan kokoon joten kyllä se sieltä kohta tulee. Malttakaa vielä hetki.
Matkamessujen jälkeen tapahtui jotain jännää instagramin puolella ja eiköhän se ehkä vaikuta myös ehkä blogiinkin. Vaikka tää blogi ei varsinaisesti ole matkablogi, oon yritänyt antaa sille kuitenkin matkablogin piirteitä. Olin ihan täpinöissä, kun Pingviinimatkojen (jota sitäkin aina satunnaisesti lukenut) milla alkoi seuraamaan minua instassa.

Eikä aikaa mennyt kuin muutama päivä kun Timo liityi myös seuraajiini. Jänskää!

Oon nukkunut taas viimeaikoina, no en aina huonosti mutta oudosti. Okei, suurimmaksi osaksi huonosti. Oon heränny useamman kerran yöllä (itse asiassa tätäkin postausta aloitin kirjoittaa klo 2.30 yöllä. Miksi, niin siitä lisää vähän myöhemmin). Tosin erikoista oli yhtenä aamuna herätä 45min ennen herätyskelloa, ja olin ihan pirteä. Kuinka se on mahollista? Who know!

Mä en varmaan voi enään laittaa hidasta bloggaamista ja siivoomista jetlagin piikkiin, koska olen oikeastaan nyt parissa viikossa ehtinyt sopeutumaan kutakuinkin suomen aikaan. Satunnaisesti olen valvony puoleen yöhön, mutta silti edelleen oikeastaan alkaa väsyttämään kohtuu aikasin, mutta se ei yhtään haittaa kun lähtee muutenkin aikasin töihin. Yksi syy on se, että kun viettää töissä aikaa koneella, niin ei jaksa sitten kotona enään olla koneella.
Paitsi!
Sillon keskellä yötä kun pitäisi nukkua. Myös keskellä päivää tulee kirjotus inspiraatiota but no can do, kun töitä pitäis tehä. Illat menee edelleen kotona siivotessa, koska oon tosi huono siivoomaan, eikä ole jaksanut kuin viikonloppuisin, ja nyt on kaksi viikonloppua mennyt toinen matkamessuilla ja toinen koiranhoitajana. Imuroin kyllä makuuhuoneen ja vaihdoin upouudet lakanat, missä ei taatusti ole kissan karvoja ja ai että oli ihana nukkua! Ilmakin pitäisi puhdistaa, mutta en tiedä miten viitsii talvella kämppää tuulettaa (Ainiin, btw, oon niin likellä että saan parvekkeen valot kuntoon enkä malta odottaa että saan esitellä sitä teille).

Koska nukuin yöllä huonosti ja kirjotin tätä yöllä, oon nyt taas aika väsynyt joten katotaan milloin saan Sentosan postauksen ulos.

2 kommenttia

  1. Tosi kivan näköinen blogi sulla! Oletko itse koodannut? Kunpa itsekin osaisin tehdä tunnisteet samalla tavalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D En ole itse koodanut vaan huijasin hieman ja maksoin muutaman euron ulkoasusta. Tunnisteista en tiedä pystyykö normaalisti laittaa kahta. Koodit/ulkoasun lisätessä oli sekä uudet widgetit että vanhat widgetit joten jätin molemmat ja yhdistin kaksi blogiani samaan, niin ajattelin että erilliset reissuun liittyvät tunnisteet auttaa navigoimaan blogissa paremmin.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.