Viikonloppu suunnitelmia!

Merlion
Sentosa

Mä oon kattellu tässä LentoDiilejä, ja varsinkin tarjouslennot Amerikkaan kutkuttaa aivan älyttömästi! Tänä kesänä lomia ei varmaan hirveästi ole, mutta kutkuttaisi lähteä vuoden päästä, jos saman tyyppisiä tarjouksia on vuoden päästäkin. Reissu seura on ongelma. Taas!  Jos kuuluisin matkabloggaaja piiriin, saisi sieltä ehkä kivasti reissuseuraa.  No en kuulu (vielä. Toivottavasti vielä joskus).

Ilokseni huomasin että olin kuin olinkin Elisa Viihteeseen tallentanut Valehtelevien Viettelijöiden jaksoja 5 kauden alusta saakka, näin ollen pääsen pian takaisin raiteille. Ehdin kyllä jo tilata CDON:ista boxin missä kaudet 1-5, mutta ei se mitään. Tiedän mitä teen viikonloppuna.

Sen lisäksi että meinaan kattoa VV:tä pitäisi käydä ostamassa parveke valoille vahvistin sekä palauttaa elisan liikkeeseen modeemi. Meinaan nimittäin vihdoin hankkia kiinteän netin.

Mutta tosiaan oon niin täpinöissä amerikan lennoista. Lähtisin vaikka pelkällä repulla ja vaikka heti jos olisi mahdollisuus. Onneksi nyt on vakituinen työ ja tiedän että voin jatkossa ihan oikeasti suunnitella lomiani myös sesonkien ulkopuolelle. Tai opetella matkustamaan yksin. Enkun kirjat siis käteen!

Muita jotka on innoissaan LentoDiileistä? Ootteko varannu sieltä nyt matkoja? Minne?

ps. Seuraajat paljastakaa itsenne! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.