Universal Studio, Sentosa!

Viimesenä päivänä sunnuntaina mentiin Universal Studiolle. Sentosan Univesalin teemat ovat Madagascar, Shrek, Muinainen egypti, sci-fi, jurassic park, Hollywood ja New York.

Itse lähdin sinne pääasiassa metsästämään Minioneita! (No vitsi vitsi, mutta toivoin näkeväni) Mutta en nähnyt. Mutta arvatkaas vaan kuinka iloinen tämä  juuri 22 vuotta täyttänyt minion fani oli Minion Marketissa? Voihyvääpäivää! Siis olihan siellä kaikkee mitä nyt voi olettaakin myyvän, mutta ristiriitaisin fiiliksin katselin Minion vessapaperirulla pussukkaa! Olisin ostanut sen "fiksuna sijoituksena" mutta kylppärin teemaväri on pinkki. Noh, keksin jotain käytännöllisempää.
Enivei! Minioneita kaduilla ei näkynyt mutta Madagascarin tyypit ja Sesame streetin hahmot kyllä oli. Tottakai innostuin Kipparista, Alokkaasta, Ricosta ja Kowalskista ja päädyin niiden kanssa samaan kuvaan. Kuvassa taitaa olla Kowalski ja Alokas!
Tiiättekö muuten kuinka turhauttavaa on pyytä toista ottaa kuvaa kun on suoraan sanottuna paska kuvaaja?

Universalin laitteet on samaa huikeus luokkaa kuin Disney Worldinkin laitteet. Siskoni aina sanoo että yksi syy miksi on parempia, on se että niissä on jokin tarina. Onhan Linnanmäelläkin joitakin teemoja, kuten Salaman Kalevala teema, mutta mikäli tekstejä ei lue, niin on se vain pelkkä vuoristorata.


Jo jonottaessa, saattoi olla video että "meidän pitää ryhtyä taisteluun" tai "pitää pelastaa ihmiset dinosauruksilta" Näitä paikkoja on välillä vaikea kuvailla vaan ne täytyisi kokea itse. Mutta sen opin. Älä aliarvioi laitteita!

 Puss In Boots’ Giant Journey
 Oli suhteellisen huono laite. Aina kun vauhti lisäänty, se pysähtyi, että on helpompi huomioida se tarina. Tässä se oli huono.


Shrek 4-D Adventure
4D-elokuva ja oli mielestäni hyvä. Penkit liikkui reilusti, ja alku esittely oli hienosti tehty.


Jurassic Park Rapids Adventure
Tää oli kyllä hyvä laite, ja jos ette halua pientä spolausta, hypätkään seuraavaan laitteeseen.
Alkoi niin kuin kaikki muutkin hurjakurun tyyppiset laitteet. Poikkeuksena että on kunnolla tarina. En ole jurassic parkia nähnyt, ja tarinassa sitten muureista loppu sähkö, dinosaurukset vapaalla jaloilla ja hyökkäsi tutkimuskekukseen. Tiedättekö mikä oli laitteessa cooleinta (miksi sana "Cool" vaikuttaa niin so last season -jutulta, mutta sanompa silti) kaikki laitteen tehosteet ja teema ja HISSI!  Siinä kastuu aika pahasti, jos vielä osuu selkä lasku suuntaan. En ole ikinä törmännyt vesilaitteessa tuolla tavoin hissiä. Ja hissin jälkeen alamäki oli suhteellisen jyrkkä.


Revenge of the Mummy
Itse tykkään Muumio elokuvasta ja tämä oli aika kiva. Kovaa vauhtia, ja taas oli matkanvarrella tarinaa.


WaterWorld
Water World oli hieno vesi näytös. Taistelua, räjähteitä, veneitä ja lentokone.


Battlestar Galactica:
HUMAN vs. CYLON
Näissä kahdessa ei kyllä ole tarinaa sen enempää kuin Lintsin Linnunradassa. Sisäänkulut ja jonottaessa näkyvät videot ovat ainoat tarinamaista/teemaan liittyvää. Muuten laite on vain pelkkä vuoristorata. En muista kumpi oli kumpi, mutta punaisessa taisi olla vain yksi pääalasipäin menevä kohta, mutta sinisessä useampi (lisäksi kisko on yläpuolella eikä alapuolella niin kuin punaisessa). Kivaa kyytiä antoi etenkin sininen. Alueella muuten on lukollisia lokeroita (esimerkiksi muumiossa ei saa ottaa laukkua ollenkaan mukaan) jotka toimii sormenjälki tunnistimella.


TRANSFORMERS The Ride: The Ultimate 3D Battle
Tää oli aika mielenkiintonen laite. Yhdistelmä vuoristorataa ja 3D-elokuvaa. Lasit vain oli hieman liian isot ja vaunun liikkuessa suht rajusti, lasit tippuivat koko ajan päästä. Muuten oli kyllä hieno! Mielenkiintoista miten on saatu yhdistettyä rata, sekä heiluvat penkit/vaunu.


Lights, Camera, Action! Hosted by Steven Spielberg
Tämä on ehkä lähinnä erikoistehoste härdelli, eikä sillä tavalla laite, mutta suosittelen kuitenkin käymään ja jos mahdollista niin olla eturivissä ;)

Loppuun vielä video esityksestä joka pyöri, mutta paras kohta jäi sitten kuvaamatta kun ehdin juuri sammuttaa videon. Hmp! Noh, ehkä hyvä niin, yllätys jää teille!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.