Girls Night!

Heipparallaa! Pahoittelen pitkää taukoa, Ei ole ollut oikein aikaa päivitellä. Maanantaina oli tarkoitus kirjottaa viiimeviikon lopusta. Viime lauantain oli katan 18w synttärit. Ei ollut mitään ihmeellsitä. Vakio 4 hengen porukka. Laulettiin singstaria, katottiin vanhoja valokuva ja pullonpyöritystä mikä on ruvennu vuosien mittaa puuduttaa. Seuraavana päivänä sitten tilasimme grillistä/pizzeriasta ruokaa (kaikki muut ottivat salaattia paitsi minä. Tuli pikkusen läski fiilis) Telkkarista katsottiin vain mitä sieltä sattui tulee. Ei mitään hohdokasta. Lauantaina ostin myös Yön Talo 5 sekä Kanen aikakirjat 2.

Tiistaina onnistuin törmäämään kahteen tuttuun. Viimevuotiseen luokkalaiseen poikaan sekä ala-asteelaiseen poikaan joka on kanssani samassa koulussa. Eri rakennuksessa vain.  Keskiviikkona oli sekä Nälkäpelin ennakkolipun myynti, sekä Tieturvakoulutus. Kamalaa miten ihmeessä saan liput ajoissa varattuu? Pistin äidin asialle ja äiti sai kuin saikin liput varattuu ja ihan hyvästä paikasta. Vielä emme niitä ostaneet JOS nyt sattuisi niin että voittaisimme ensi-ilta liput. Tuskimpa voitan mutta aina voi toivoa. Nälkäpelin FB sivuilla oli semmoinen että kun laittaa Demistä löytyvän koodin niin 500 ensinmäistä saa pinssin. Minä ehdin ja samalla myös kaverille pistin tulemaan. Pistän kuvaa kun tulee.  Minua ärsyttää ihan hirveästi kun Suomalaisen kirjakaupan sivuilla oli Nälkäpeli kilpailu eikä siitä edes mainittu Suomalaisen FB sivuilla. Pikkuisen kihisen kiukusta. 3 on kommentoinut että on jo voittanu liput. Pikkusen rupee tulemaan hätä housuun. Jos joku tietää minkä sivuston kilpailut on jo arvottu niin olisin todella iloinen jos kertoisitte siitä minulle.

Toivon että pääsisin nyt viikonloppuna leffaan että saan leffaliput ajoissa käytettyy. Minulla on kyllä koko viikonloppu koira hoidettavana. Huomenna äiti menee auttamaan ratsastus kilpailuja Ypäjällä ja lauantaina ja sunnuntaina on töissä.


Mitä mieltä olisitte jos tekisin koulu postauksen??


Mutta saa nähä. Hyvä viikon jatkoja kaikille.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.