Siivousta ja Nälkäpeliä

Heipparallaa! Sunnuntai. Tänään ensinmäisenä kun avasin tietokoneen näin siskon FB statuksen. Koira popsinu jtn lääkkeitä yöpöydältä. Toivottavasti paranee. Eilen kävin kaverin kanssa pikavisiitillä kaupungissa. Osallistuimme pariin Nälkäpeli kilpailuun ja ostin Demin missä oli juttua Nälkäpelistä. Kaveri osta Episodin mis oli kans juttua siitä.  Tässä vähän Nälkäpeli kuvaa.

MissMix
Demi
Suosikki
Demi
MissMix
MissMix
Mun kännykkä :)
Viimeyönä näin outoa unta. Jälkeenpäin se oli kuin "kolme miestä ja tyttö" -sarjasta. Olimme jollain ihme porukalla olisiko ollut kilpailussa (Nälkäpeli??) Ja jotenkin päädyimme muuttaman kimppaan (minä + 3 poikaa/miestä) Talo oli erikoinen. Pyöreä kuin majakka. 2 kerrosta. Ovesta sisään niin oli keittiö ja ruokapöytä. Yläkerrassa 4 sänkyä. Mietin miten saan kaikki kalusteeni mahtumaan. Ei sinne mahtunut kuin yksi lipasto. Siellä ei sitten ollut vaatekaappia, telkkaria,kirjahyllyä tai sohvaa. Mutta olin iloinen kun pääsin muuttamaan.

Ja sitten huvikseen muutama kuva koirastani.
Enään 5 päivää Nälkäpelin Ennakko näytökseen ja 6 päivää muulle yleisölle. En malta odottaa :) Pinssit on kuulemma matkalla joten nyt alkavalla viikolla pitäisi tipahtaa luukusta

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.