Nälkäpelin Ennakkonäytös!


Heipparallaa. Keskiviikkona mikään ei voinut pilata iloani. Kaverini soitti ja kertoi voittaneensa liput Nälkäpelin Ennakkonäytökseen. Hypin sitten koko loppu illan innoissani. (paitsi että töiden älkeen äiti tuli itkien kotiin kun hänen ystävänsä koira lopetettiin :'(   ) Valitettavasti en saanut kuvia kaupungilta kun oli elokuvan jälkeen kiire busseihin kun kulki 20 min välein ja seuraavana päivänä oli koulua. Otin illalla sitten kotona muutamia kuvia. Saimme hyvät paikat. Toisen pinsseistä sain Facesta (500 ensinmäistä) ja toisen ennakkonäytöksen lahjapussissa.

 Pitkähihanen: Aeropostale
Liivi: H&M
Hame: H&M
Kutsu + Lahjapussi :)
 Leffa kesti noin 2h 20min (mikä tarkoittaa että leffa pääsi oikeuksiinsa kirjasta)
0,654kg :) Olen vaarallinen irtokarkkien kanssa.
 Lahjapussi.
 Lahjakassin sisältö. Pinssi ja Demi oli ennestään.
+Mainos, kirjanperkki, vihko täynnä jtn taustakuvia, silmävoide näyt ja yksi ilmaistunti kuntosalille.
 Pinssit
 Kirjanmerkki
Vihko missä tuon tyyppisiä taustakuvia.
 Silmän ympärys voide.


VoideIlmainen tunti kuntosalilla.

Sitten kommenttia elokuvasta. Elokuva oli paras kirjasta tehty elokuva jonka olen nähnyt. 2h20min saa kaikki tärkeimmät mahtumaan. ainoat harmit oli vain että Rueta ei ollut paljoa, Ruen vyöhykkeeltä ei tullut leipää mitä olin odottanut. Peetaa olisin kuitenkin ehkä vähän enemmän toivonut mut ehkä se kirjassa tuntuu enemmältä kun Katniss ajattelee Peetaa. Ainoa mikä kunnolla pisti silmään oli mutantit. Kirjassa kuvailtiin Tribuuttien kaltaisia joten odotin että olennot edes kävelisi kahdella jalalla mutta ei. Muuten elokuva oli todella hyvä ja voisin ylistää sitä maasta taivaisiin.
Valitettavasti kaikki ei päässyt katsomaan ennakkoa koska sali oli buukattu täyteen. Kaverini epäili että kaikilla ei edes ole lippua. On kyllä tosiaankin erikoista jos 4 porukka tulee katsomaan? Mahtoi ottamaan päähän.

Ajattelin pitää kesällä kunnon grillijuhlat. Ajattelin kutsua ala-aste, yläaste ja ammattistartti luokkalaiseni. ei niitä tulisi kuin ehkä 8-11? Tosin en usko että ihan kaikki pääsee. Suunnitelmani ei ikinä onnistu mutta toivotaan että tämä edes jotenkin onnistuisi.   Olisi samalla minun 18w juhlat joita en pitänyt. Olisi vain kiva joskus viettää aikaa isolla porukalla. Sinne tulee ihmisiä joita näen joka kuukausi/viikko ja ihmisiä joita ne  ole nähnyt koulujen loppumisen jälkeen. Ja toivottavasti pari joita en kunnolla tuntenut koulussa mutta olisi kiva tutustua paremmin.

Mutta. Hyvää illanjatkoa ja suosittelen Nälkäpeliä lämpimästi. Aurinkoista kevättä<3

6 kommenttia

 1. kiva kun jaksoit enemmän kertoakin tosta leffasta ja mitä tykkäsit, pitääpä varmaan käydä kattomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisin voinut ehkä pikkuisen vielä kirjottaa mutta pelkäsin josko saattaisin livauttaa jotain juonipaljastuksia. Minulle kun tuppaa välillä niin käymään. Eikä nyt tullut kaikkia asioita mieleen samalla kerralla.

   Poista
 2. Toi oli kyl niin hyvä leffa:)

  meant-2-happen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.59

  Niin kateellinen ennakkonäytöksestä, en ikinä voita mitään. Paras levva ikinä :)orand

  VastaaPoista
 4. Ittekki olin tuolla ja oli ihan mahtava. Toi pinssi vähä ihmetyttää, kun itse en semmoista saannut vaikka sisään pääsin 40 ekan joukossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitko Nälkäpelissä vai Vihan liekeissä? Nälkäpelissä pinssi oli tuolla kassissa. Vihan Liekit -näytöksessä pinssejä oli jollakin pöydällä. Valitettavassti en itsekkään saanut Vihan Liekit pinssiä koska kaverilla oli kiire saliin valitsemaan paikkoja. Vihan Liekit postaus on minulla tulossa piakkoin vielä tämän päivän aikana.

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.