GoExpo!

Synttärilahja kaverilta
Heipparallaa ja hyvää viikon alkua. Itse lymyän kotona peitonalla pienessä flunssassa mutta huomenna takas koulunpenkille. Tässä välissä muistuttaisin seuraamaan blogiani koska kaverini saattaa myydä vaatteitaan ja pistän siitä sitten linkkiä tänne.Vanhemmassa postauksessa kuvasin muutamia synttärilahjoja ja nyt niitä tulee lisää ja linkki mistä lahjaksi saatu Nomiation on hankittu. Nomination palat ovat HattenTatti.fi nettikaupasta.

Synttärilahja kaverilta
Perjantaina olin kaverini luota yötä ja kävimme hakee lähi pizzeriasta kanasalaattia ja makkaraperunat. Katsoimme telkkaristä vähän sitäsun tätä. Hauskoi kotivideoita ja CSI:ta. (nyt muistan minkä takia katson mielummin CSI Miamia kuin CSI:ta.  kuolleet henkilöt olivat kamottavan näköisiä.) menimme nukkumaan yhdeltä ja tunnin sinä siten vielä höpötimme. Viimeinen kellonaika jonka näin oli klo2.

Lauantaina kävimme sitten GoExpossa minne voitin yhden ilmaisen lipun. Kaverini lipun sitten maksoimme puoliksi. Messut oli ihan OK. erityisesti kunoilu puoli. Myös retkeily puoli oli ihan OK. Paikka oli vähän sekava. Törmäsin siellä tanssikoulu HiMO:oon. Ilmeisesti tarkoitettu ainakin pääasiassa tytöille. Koulu vaikuttaa ihan kivalta ja kivat laji vaihtoehdot. Siellä on myös joogaa ja johonkin osioon sisältyy kamppailulajeja. Tsekatkaa sivuilta tarkemmin. Itseäni kiinnostaa Fuusio Jazz. FuusioJazz yhdistää hurmaavasti jazztanssin, showtanssin, nykytanssin ja lattarit. Jazztanssista en tiedä mitään ja Lattarista en ole niinkään varma. Mutta ainahan voi kokeilla. Tanssilaji vinkkejä ja ehdotuksia saa laittaa. Ja saa toki muutenkin kommentoida.
Oikealla puolella olevan korun ostan GoExposta. Näitä myytiin hevospuolelle (oli myös Kamera ja kuvaus puoli. Surkea.) Hevospuolellakin oli enimmäkseen vain hevosten omistajille. Ei niinkään vain harrastajille. Tietenkin hevosaiheista sälää ja vähän koira juttuja. Koru on siis kelttikorut.comista.

Sunnuntaina äiti nakitti sitten imuroimaan ja luuttuamaan koko kämpän. Siinä sitte koko päivä.

Aurinkoista viikonalkua kaikille :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.