Hannu ja Kerttu!Hellou! Oltiin torstaina katsomassa Katan kanssa Hannu ja Kerttu: Noitajahti 3D elokuvan ennakkonäytöstä. Mukana oli myös suomalainen näyttelija Pihla Viitala (Joka oli myös näytöksessä) ja täytyy sanoa että hän todellakin ansatisee paikkansa Hollywoodista. Jokainen minut tunteva tietää että mielestäni suomalaiset ovat huonoja näyttelijöitä. Pihla näyttelee elokuvassa Minaa joka on paljon näkyvissä joten mistään pienestä sivuroolista ei siis ole kyse. Leffa todellakin on K16 (räjähteleviä vatsoja, liiskaantuneita ja leikellyitä päitä) Pienellä huumorilla varustettuna (olematta kuitenkaan liikaa) Hannu suloisen kömpelö naisten kanssa joka ihastuu Minaan. Kerttu taas on kova ja itsenäinen.  (rakastan myös kertun näyttelijää. On näytelly mm. Prince of Persiassa. Älyttömän nätti) En yleensä pidä 3D näytöksistä mutta räjähtelevien mahojen takia
Itse Pihla Viitala oli myös saapunut paikalle.
Maanantaina kävimme puolen luokan kanssa "töissä" Otaniemessä Aalto Yliopiston Meri- ja vesitekniikan osastolla. Siellä uusitaan aalto allas joten meidän piti laserkeilata eli tehdä 3D malli siitä. Takymetrillä olimme altaassa sisällä joten takymetri piti laittaa korkealle että saa kaikki tarvitavat kohteet. Oli sitten niin korkeella et minulle piti tuoda koroke. Mutta tässä päivältä kuvaa.
Aalto altaassa sisällä

Koroke. Tikkaat oli sitävarten että altaastä pääsee pois. Otettiin minulle se sitten väliaikaisesti.

Pinkit kuulokkeet :) Cittarista. Nykyään osta mielummin tuntemattomia merkkejä kuin Sonyn tai Philipsin. Mielestäni ne ovat todella huonoja.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.