Hyvää Ystävänpäivää!


No just joo. Toki rakastan mun ystäviä ja näin mutta minusta ystävänpäivä on ainakin suomessa aika turha (vai johtuuko se vain siitä että olen sinkku) Toki aikoinaan ala-asteella oli kiva saada nimettömiä kirjeitä (Tai no oikestaan sain yhden. sain kyllä myöhemmin tietää keneltä. Ja ei! En kerro nimeä.) Joten jos te mystiset Ala-asteelaiset luulitte saavanne siitä jotain irti niin hushus. Empäs kerrokkaan. Vaikka vääntäisitte ruuvipenkissä.  Ystävänpäivä meni kyllä todella hyvin. Vaikka isiltä puuttui muutama päivämäärä ja allekirjotus, pääsin silti tekemään teoriakokeen koska (onneksi) Isäni työpaikka oli lähellä ja ehti tulla allekirjoittamaan ja täyttämään paperit loppuun. Ja teoriakoe meni LÄPI!! Mutta ajoja saattaa vielä puuttua (vaikka ei puuttuisikaan, on minulla vielä harjoteltavaa) ja liukasajoakaan en ole vielä suorittanut. Koulussa oli kivat tunnit (maankäytön suunnittelu<3)  Voisi melkeimpä sanoa että se on se syy miksi tälle alalle hain. (No hyvä on. En tiennyt tänne hakiessa mitä tämä on.) Eli homma on siinä yksinkertaisesti se, että suunnittelemme uusia alueita (jos tulee asuinrakennuksia niin miten sijoitetaan, montako kerrosta, millainen ´talon ulkonäkö on?)

Suoraan koulusta menimme sitten katan kanssa elokuviin. Eka olimme itse varanneet liput Lumoavan Kiroukseen Ennakkonäytökseen (Kyllä! Niihin sai itse varata/ostaa liput. Mutta peruutin ne sitten kun postiluukusta tipahti kilpailuvoitto kyseiseen näytökseen :) Voitto tuli Demi.fi eli vaitettavasti ei tullut Glitterin päävoittoa (liput+illallinen+korut). Leffa oli kyl älyttömän hyvä harmittaa kyllä paljon että en ole ehtinyt lukea sitä ennen leffaa (ne jotka on seurannut blogia tietää että olen ostanut/saanut viime aikoina paljon kirjoja. En ole vieläkään lukenut kaikkia Kirjamessuilta ostamiani kirjoja.) Joten ihmekkös tuo että en ole ehtinyt lukea. Tietäen että sarjan kirjoja on ainakin 4, odotan innolla leffalle jatkoa!  Glitteri oli taas mukana Ennakossa ja oli lahjoittanut jokaiselle ystävänpäivä korun.

Huomenna taas ajelemaan ja pakkaamaan/siivoamaan, sunnuntaina mummi+ sisko perheineen tulee meille syömään ja nään taas ihanan pikku Jimin<3 Maanantaina loput pakkaukset ja tiistaina aikasin aamulla lähtö Tallinnaan. Keskiviikkona synttärit (19w) ja torstaina takaisin.

Otan nyt Hiihtolomaksi haasteen lukea Lars Keplerin Paganiini ja paholainen loppuun jos hiihtoloman jälkseen saisin ostettua ja luettua tuon Lumoavan Kirouksen. (tosin kärjessä lukulistalla on myös Kahlittu, Tulikronikka, ja Loppusoitto.

Mutta! Minä hipsin nyt loman viettoon ja seuraava postaus tulee todennäköisesti loman lopussa. Mitenköhän pärjään edes laivareissun vilkaisematta blogiin? Jos täytän 19 onko väärin aloittaa suunnittelemaan omat 21w synttärit? Olen ajatellut suuria suunnitelmia (siksi koska minua harmittaa kun kaikilla on wanhat, penkkarit, abiristeilyt, ja varmaan jokut teemapäivätkin on kivoja?  Mutta se on sen ajan murhe sitten. Öitä <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.