Tallinna!

Mansikka Margarita. Amarillo.
Hellou! Mulla on ollut tosi kiva loma ja synttärit joita vietin siis Tallinnassa. Tiistaina lähtö ja Torstaina tultiin takaisin. Yövyimme Viru Hotellissa. Aika meni pääasiassa shoppaillessa ja syöden. Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tämä postaus onkin kuvapainotteinen.
Ja sitten lista ostoksista:


Escadan 4 mini hajuvettä. Cherry in the air, Island Kiss, Rockin Rio, Sexy Graffiti

Suurinosa ostoksista.

Accessorize: 9,90e, 7,90e, 7,90e

Zara: 9,90e

Vero Moda: 39,95e

Vero Moda: 19,95e

Seppälä: 19,95

Terranova: 15,95e

Seppälä:  16,95

Expression:  6e, 2,49e

Laivan myymälä:  Escada  Taj Sunset 45,50e

ABC King AS:  169e -50% =84,50e
Ja sitten random kuvia.
Amarillo

Shoppailu asu:  Shortsit Only, T-paita, takki, laukku H&M

Vapiano<3
Laukkukoukku, pistorasia ja ilmainen WiFi

Ruokalista ja hinnasto

En tiedä on Helsingin Vapianossa sama juttu kuin täällä että sisään tultaessa saadaan kortti, johon sitten tuolla tiskillä laitetaan kortille paljon maksaa, ja lähtiessä maksetaan samassa paikassa mistä korttikin saatiin.  Joten tältäreisulta ei hirveästi kirjoitettavaa ole. Loppuun vielä ilouutinen kirjojen maailmasta. Blogi näyttää että jotkut ovat googlanneet Smaragdi atlaksen jatko-osaa (kirja aikojen alusta -sarja) Ja nyt se on sitten siis tullut! Jos mietit kannattaako ensinmäistäkään ostaa niin voin sanoa että on niitä parempiakin kirjoja mutta kyllä sen lukee. Keskiviikkona oli synttärini ja kuten siskoni sanoo viimeinen teinivuosi (nineteen) ja käytiin sen kunniaksi Amarillossa drinkillä. Otin mansikka Margaritan ja Lotta siiderin. Muuten en sitten oikein synttäreitä viettänyt. Lotalta sain Milka suklaata ja Body Shopin Mango suihkugeelin. 

Hyviä loman jatkoja/alkuja kaikille!!

2 kommenttia

 1. Anonyymi11.48

  Tallinnan Vapianosta ei voi sanoa kuin italialaisen ravintolan irvikuva. Sisäänastuessa jo tulee tunne, että ollaan "tarjoustalossa". Pasta maistui limaselle paskalle, näin kuvittelimme. En suosittele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko käynyt Tallinnan Vapianossa? Viestistä saa ristiriitasen tiedon. Kyllä se syötävää oli mutta ei kuitenkaan parasta mitä olen syönyt. Limaisuus voi johtua myös paljosta öljystä.

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.