Haaveena Route 66!

Koulussa tylsistyneenä selasin Nelliinan blogia ja bongasin sieltä hänen Route 66 kertomuksensa. Ja tietenkin Nelliinan kautta bongasin Route 66 blogin jota on kirjoittanut 4 kaverusta. Tälläkertaa taas vaihteeksi tämä innostust lähti siitä kun googlasin "Uusi Bussi" kun tehtävänä oli koulussa etsiä joku sivu missä on käytetty ilmakuvausta. Yritin hakea sitä olisiko turussa(?) vai missä liene missä näkyy bussien aikataulut reaalina tai vastaavaa? En ihan tajunnut. Päädyin sitten HSL Liveen missä näkee junien, ratikoiden ja metrojen reaaliaikaiset sijainnit ja ratikan merkki liikkuu sinne minne se oikeastikkin menee. Toinen linkki oli sitten  Kilroy. Ja sieltä bongasin kivan bussipassin muutamaan eri maahan mutta itse lähinnä Australiaa ja erityisesti Uutta- Seelantia ajatellen. Sieltä sitten eksyin sivuja selaillen Maailmanympärys matkoihin. Itseäni kiehtoi sellainen Helsinki-Dubai-Sydney-Auckland -Losi-Helsinki reissu. Reissuja saa räätälöityä joten ajattelin jos losista ajaa Nyciin ja Nycistä  sitten Helsinkiin. Kaveri heitti sitten vielä Karibian, Japanin ja Havajin. Sitte karibiaa tarkennettuna kaveri haluaa jamaikalle ja minä kuubaan mojitolle :DD Mutta jottei homma ihan överiksi menisi niin voisi aloittaa USA:n road tripillä. Sen jälkeen ehkäpä reilireissulle eurooppaan Pinjan kanssa. Sovimme että käymme sitten sillä reissulla sloveniassa ;)

Itse olen siis jo käynyt aikaisemmin Losissa, Las Vegasissa(+ Hoover ja Canyon) sekä erikseen New Yorkissa.

Itseäni on aina kiinnostanut enemmän tai vähemmän historia ja pidänkin paljon 60-/70-luvusta. Rakastan farkkuja ja ruutupaitoja. Erityisesti haluaisin nähdä tyypillisen 60- luvun tienvarsi kuppilan ruutu lattioineen, looseineen ja baaritiskineen. Pidän myös kellohameista. Minusta ne on suloisia ja sopii kropalleni. Ajattelinkin joskus joihinkin naamiaisii ostaa Punanaamiosta kellohameen :) Mutta katotaan. Tuleeko naamiaisiin ikinä sitten lähdettyä. Itse amerikka taas kiinnostaa lähinnä siksi että suurinosa elokuvista/sarjoista on amerikkalaisia (siis niitä mitä täällä näkee. Bollywoodia en lue tähän mukaan) Matkabudjetiksi nuo 2 blogia ovat ilmoittaneet 2hlö reissu=3000e/hlö ja 4hlö reissussa 2200e/hlö. Ja tottakai olen NIIN sekasin tästä ajatuksesta että karkea reitti on jo suunniteltu :D


Näytä Route 66 suuremmalla kartalla

Nuo viivat menee linnuntietä. Losista SF:ään olisi kiva ajaa rantaa pitkin. Yksi koukkaisu joutuisi tekemään jos haluaa käydä Washingtonissa, sekä Niagaranputouksilla. Mutta ehkä ne saa ympättyä. Unohdin merkitä eriksaan Gran Canyonin mutta se on matkanvarrella joten en sitä nyt sitten muokannut :)

Juu... Tässä vaiheessa kaverit menee aina OFF tilaan kun ei jaksa mun suunnitelmia kuunnella x)

Yritin löytää edellisen USA:n reissun postausta mutta ilmeisesti n sitten olekkaan ikinä tehnyt sellasta? Outoa.

Näihin haaveisiin ja tunnelmiin. Voisin tehä pienen yleisen USA kuva pläjäyksen. Osa niistä saattaa olla niinkinvanhoja kuin 2004. Mutta katsotaan mitä löydän kovalevyn syövereistä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.