Itsenäisyyspäivä 2013

Hellou! Hyvää Itsenäisyyspäivää! Vietin itsenäisyyspäivään isäni luona. Sinne saavuttua oli siellä myös uusi siskopuoleni. (Selvennykseksi että isäni mennyt uusiin naimisiin, uuden vaimon lapset kaikki aikuisia, 2/3 olen tavannut. uusi vaimo on kiva ja tullaan hyvin toimeen). Mun ruokailu jäi torstaina hieman huonosti. Koulussa oli hernepihvejä (ikinä ennen kuullutkaan) Joten kävin kaupassa ostamassa croissantit. No kun pääsin sitten isille asti, ilmoitti isi että syömme lettuja. No söimme sitten lettuja hillolla ja jätskillä. Oli hyvää. Mutta en siis syönyt mitään suolasta kokopäivänä (no illalla sipsiä). Siskopuoleeni kärsi migreenistä joten tuli meille saunomaan ja syömään ja päätti sitten extempore vielä jäädä yöksi. Katsoimme illalla Suljetun Saaren. Aikuiset olivat järkyttyneitä miten me sellasia katotaan xP En oo pitkään aikaan sitä katsonu. Oon myös lukenut kyseisen kirjan. Valitettavasti kuvia ei nyt oikeen ole.

Perjantaina olin ihan vain kotona. Aamupäivällä katoin Atlantis - kadonnut kaupunki piirretyn (viimeksi nähnyt silloin kun se ilmestyi)  Päivä menikin telkkaia katsllessa. En katsonut "linnanjuhlia" Vaikka ehkä olisi pitänyt uudistuksen vuoksi. Ehkäpä ensivuonna sitten. Lauantaina en tehnyt mitään. Sunnuntaina oltiin isovanhemmilla syömässä ja samalla oli lahjojen vaihdot. Siskolta sain Feissarimokat 2 kirjan :) Isältäni kuulokeliitännät lentokoneeseen, ja isovanhemmilta suklaata, 50e ja niskatyynyn (mitä en kyllä ole koskaan käyttänyt enkä tidä tulenko käyttämään)

Viime Slovenian reissulla sanoin Pinjalle että mua on turha kuvitella mukaan seuraavaa Italian reissua varten. Italialaisten kanssa kun ei tulla toimeen. Pinja rupes sitten facessa kertomaan mitä oli kuullu kuten sitä että tälläkertaa kuulemma olis majoitus hotellissa. (Se olis plussaa. Viimekerralla oli kuulemma ongelmia kotimajoituksen kanssa kun joillain oli matkaa 2h ja sitten ei voinut viettää aikaa suomalaisten kavereiden kanssa.) Tällätavalla pinjayritti sitten salakavalasti houkutella mua mukaan ja tietenkin helposti manipuoloitavissa olevana ihmisenä sitä rupesin harkitsemaan. Olen edelleen kahden vaihella. Olisi tietty TODELLA ihanaa nähä Pinjaa ja jos mahdollisesti pääsisin käymään roomassa tai/ja Napolissa (Olisimme siis Formiassa joka sijaitsee Napolin ja Rooman välissä) Formia näyttää Googlessa todella tylsältä kaupungilta. Onko jollakin tietoa onko siellä jotain hyvää paikallista juomaa (ei olutta, mutta esim siideriä tai radleria?)  Näytti siellä olevan kyllä muutamia ravintoloita. Muuten alue näytti tosi tylsältä. Mutta ainakin olis pinja seurana? Ehkä pinja sitten keksii jotain tekemistä :D Entäpä työt? Olen huono englannissa mutta italialaiset ovat vielä huonompia. Reissu olisi Helmikuussa viikolla 7 ja samanviikon sunnuntaina pitäisi syntyä kummityttöni. Mutta todennäköisesti olen kyllä sitten sunnuntaina takaisin. Musta tuntuu hölmöltä lähteä kolmatta kertaa mukaan ajatellen "kai joku muukin haluaisi ilmaisen matkan italiaan" Mutta sitten tajuan että ei muuten halua koska muuten minä en pääsis mukaan... Joten olen kahden vaiheilla. Tää olis hyvä tilaisuus päästä Roomaan vaikkakin vain ehkä vain pariksi tunniksi.  Mutta mulla on koko joululoma aikaa miettiä sitä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.