Thaimaa osa 1

Hellurei! Täällä ollaan kirjottelemassa uima-altaan äärellä. Sen yy se että Wifi on vain allasalueella. Majoitumme siis Chan Tha Gardeniin joka on yksityisten ihmisten omistamia mökkejä. Taisimme vuokrata sen "talothaimaassa.comista" tai vastaavaa...  Lento sujui mulla ongelmitta mutta Jimi nukahti juuri koneen nousussa, ja kun laskettiin lattialle nukkumaan, hän heräs. Oli siskolla hieman työtä pienen elohiiren kanssa pienessä tilassa. Muutamat itkut väänneettin ja sai pikkunen loplulta pari tuntia nukutta kunnes alkoi laskeutuminen.  Eli matka meni nyt miten meni. Oltiin perillä kai paikallista aikaa klo 9? Suomen aikaan klo 2 yöllä. kentältä 3h ajo HuaHiniin missä siis ollaan. Meille on vuokrattu 2 asuntoa (suunnitelmien muuttuessa hieman siskopuolen tullessa mukaan) Toinen missä minä tällähetkellä olen niin tämä Chan Tha Garden joka on siis suomalainen alue (yhh..) Ja Tropicana Garden joka on ruotsalaisten omistamaa aluetta.

Talolle päästyäni suuntasin samantien altaalle ja auringonottoon. Silloin oli inhottavaa kun ympärillä oli hirveesti suomalaisia ja lapset olivat vallanneet alueen. Torkahdin jossain vaiheessa ja onnistuin heti samantien hieman saamaan naamaan punaa :P Mutta peli ei ole vielä menetetty. Klo 2 aikoihin altaalla oli aurinkotuolissa enään 2 nuorta. Päätin sitten pulahtaa muutamankerran ja oli aika viileetä. Loppupäivä meni musiikkia kunnellen (altaan Wifi ja Spotify Prenium <3) kirjaa lueskellessa (päivässä yli 80sivua. Parin päivän päästä siskoni saa lukea kyseisen kirjan.) Illalla mentiin siskon synttäreiden kunniaksi hienon hotellin merenrantaravintolaan syömään.

Liikene on jännä. Siellä ajetaan 90km/h (noin) ja siinävauhdissa pitää kääntyy hotelliin, ravintolaan, pikkutielle. Ja koska teiden välissä on aita, on siellä täällä säännöllisin väliajoin uganda ( U-käännös) paikkoja. Yritä siinä sitten mennä liikenteen sekaan 90km/h.

Hotelli/Ravintola missä syötiin oli Sheraton Hua Hin Resort & Spa. Tässä kuvia alueesta mun illan tarjoilusta.kana/pussi lihapuöryköitä, kananmunaa tms? ja kaalia? tms?

Paistettua riisiä ja kanaa. Oli kyl hyvää.

Hotellin ranta.

Kalatiski :P

Suklaa Fudge kakku :PSitten lähtötunnelmia jotka luonnollisesti piti laittaa ENNEN lähtöä mutta pienen teknisen säädön vuoksi laitan sen tähän.
Jotta pääsen vähällä, otin mukaan vaan converset jalkaan, balleriinat kävelyä varten ja crocsit (Kyllä! Crocsit ovat järkytttävän rumat mutta se sallittakoon lomalla kävevyyden vuoksi)

Laukun sisältö. Muovipussissa kengät. 3 mekkoa, 2 shortist + lenginssit ja ties kuinkamonta toppia/t-paitaa.

Käsimatkatavarat. passi, lompakko, kirja,(Yön Talo huivi, niskatyyny, koulupapereita, läppäri. 
+ kuulokkeen jakaja, sekä lentokone kuulokeliitäntä.

Kaverin antama joululahja. Syoss shampoo ja hoitoaine näyte, 50ml Palmolive saippua, BB-voide näyte, silmälaput ja Up in the ait  Blue-Ray ( on muuten mun eka BR :) )

Koneeseen tällä asulla. Tosin siinävaiheessa kun sisko pimpotti ovikelloa, päätin vetää jalkaan vielä farkkulenginssit ajatellen paluumatkaa ja taksijonoa. Voipi olla että tammikuussa on hieman kylmempää kuin lähtiessä??

Tälläistä tänään...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.