Masis

Jeejee masis tulee taas. En jaksa yhtään. Haluun sammuttaa herätyksen ja vajota sängynpohjalle. En haluu heti 10min päästä herätyksestä lennähtää kylmään ulos lenkittää koira. EI!! Jos mulla on nyt vaikeuksia herätä ja tuo kylmyys, miten pärjään vuoden päästä töissä? Espoossa on pitkät työpäivät mutta Helsingin Staralla olis lyhyet päivät. En malta oottaa että pääsen aurinkoon thaimaahan. Jäi kesällä shortsien ja mekkojen käyttö niin vähälle sisätöissä kun oli viileät ilmastoinnit.

Sain kutsun 3.1 kaverini läksiäisiin mutta palaan silloin thaimaasta. Joten jos Jetlag ja siskonpoika antaa myöten olisi pitkän lennon jälkeen tarkoitus mennä juhlia hieman viettämään. En kyllä tiedä olenko kauaa sillä. Sinne tulee vain muutama puolituttu yli 30 kutsutun joukossa. + yhden nimen muistan kuulleeni ehkä yläasteella mutta... Ainakin voin aina vedota lähtöön Jetlagilla. Mutta kukapa tietää josko muutaman drinkin ja siiderin jälkeen siellä onkin hauskaa? Kunhan pääsen turvallisesti kotiin.... Pitää varmaan bussiin mentäes laittaa herätys :P Myös Jetlagin takia.

Kävin keskiviikkona kaupungilla ostamassa viimeiset ostokset ennen taikkui.
Ostin ittelleni ja lahjaksi kalenterin, pokkarin ja Glitteristä korulaukun. Laukkua ei ollut näkyvillä Helsingin Forumissa mutta kysyttäessä se löytyi takahuoneesta.

Thaimaan reissun kokoonpano muuttui hieman sillä siskopuoleni on saikulla joten hänkin tulee sitten lähes samaksi ajaksi (tulee 3pv aikasemmin taikkuihin ja lähtee 3pv aikasemmin) Mikä on mielestäni ihan kiva. Tulen hyvin kyllä toimeen. Isäni sanoi että voisimme jonain päivänä mennä nelistään jonnekkin saari reissulle ja jättää siskoni perheineen talolle (Liekö sisko innoissaan lapsen vahtivuorossa? Toivottavasti isäni on suunnitellu siskolleni myös lapsivapaata aikaa)

Laitan kuvat korulaukusta myöhemmin koska sattui pieni kömmähdys kuvien kanssa. Esimakua laukusta saat täältä!

Seuraavaksi tulee luultavasti pakkaus postaus.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.