Fiilikset!

Heipparallaa! Kun kävijämäärä humpsahtaa alas, on silloin viimeistään aika tehä uusi postaus. Mutta on tää viikko paljon ajatuksia ja fiiliksiä heitellykkiin. VIIKKO! Niin pääsen  italiaan ja nään Pinjan <3 Mua vähän arvelutti kertoo pinjalle että mua pikkusen jännittää tuo matka. Tää tuntuu erilaiselta. Häämeenlinnasta tulee sittenkin huimat 11 oppilasta :O Apua!! Olisi kiva viettää aikaa muutenkin kuin pelkästään pinjan kanssa. Ja meiltä helsingistä lähtee yksi ykkösluokkalainen tyttö joka tietty majottuu mun ja pinjan kanssa. Mutta eiköhän siitä hyvä tule? Vai? Oon myös pallotellu ajatusta kimppakämpästä ja yhden kaverin kanssa saattaisinkin tulla toimeen. Siinä on vain pari muttaa.  Meillä on eri kaveripiirit. Mites sit illanistujaiset? Tai sopiikohan kaverille et siskon lapset tulee kylään? No eiköhän. Haluaako siskoni tulla sitten kylään ollenkaan? Empä usko. Kävisin sit aina siskon luona. Tai mitä sitten kun toinen haluaa muuttaa yksin? En tiedä voinko sitten enään vaihtaa asuntoa isovanhempieni kanssa. En voi yksinkään asua kolmiossa. Isovanhempieni kämppä pitäisi myös siistiä hieman kissan jäljiltä. Enkä osaa kuvitella isovanhempieni kämppää itselleni. Pitäisi olla tyhjä taulu mihin sitten miettiä kalustetta. Mutta tosiaan se että meillä on eri kaveripiirit(jos olisi sama niin helpottaisi paljon). Asumme eri paikkakunnalle emmekä tiedä millainen toinen on arkielämässä. Mitä mieltä olette? Kannattaisiko miettiä kimppakämppää vakavasti?

Mutta iloisempiin asioihin. Oppari on nyt valmis <3 Ruotsin koe hyväksytty (vaikka meni huonommin kun sanakoe) Yhteiskuntaoppi hyväksytty (nippanappa) AutoCad koe uusittu (tulosta ei vielä. Kauhulla jännitän. Varmana meni vituiks mut toivottavasti valmistuminen ei riipu siitä. Kaavatyön oon saanu mukavasti edettyy,  Jos saisin siitä maikan kommentit ja jos pienoismallia ei tarvitse tehä. Pari laskutehtävää aiheuttaa harmaita hiuksia. Yhden GPS tehtävän yritän tehdä nyt viikonloppuna isin navigaattorilla.

Nomutta mää meen untenmaille. Oon ollu tosi väsyny ylimäärästen kouluhommien kanssa ja tänäänkin piti ottaa 20min päiväunet mutta torkutinkin sitä tunnin (hups) joten ehkä ihan hyvä kerätä voimia tulevaa viikkoa ja italian reissua varten.



Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.