Thaimaa osa4

Etuosan allas-aluea
 Matkalla Phukettiin viemään Siskopuolta kentälle. SP oli tullut hieman meitä aikaisemmin äkkilähdöllä TUI:lla phukettiin. Lensi phuketista sitten Bankokkiin ja sieltä HuaHiniin. Mutta helpottaaksemme tätä heitimme Siljan suoraan Phuketin kentälle. Phuketin reissulla jäimme kahdeksi päiväksi Khao Lakiin joka on tunnin pasta Phuketista. Isäni on aikoinaan käynyt siellä työmatkalla ja oli silloin majoittunut hienoon Centara hotelliin. ja kyllä, se oli UPEA! saimme sieltä yhden mökin parhaimmilta paikoilta (tietty myös kalleimmilta) ja nautin siitä luonnollisesti täysin siemauksin koska tuskin pääsen enään uudestaan yhtähienoon. Alueella oli 2 allas-asluetta ja meri. Mökki oli upea ja hienolla näköalalla, pihoilla oli omat pienet altaat, taloilla oli sisäsuihkun lisäksi ulkosuihku jonka testasin. :P Ihanan piristävää... 
Aamupalalla oli perus muffinsien/croissantin/vesimeloonin/murojen/jugurtin lisäksi vesimelooni,- ananas- ja banaanismoothieta.  Kokki teki itse munakkaat maun mukaan mitä siihen halusi laittaa (ennen kuulemma 3, nyt oli vain 1.) oli nakkia, pekonia, riisiä, nuudelia ja yhtenä päivänä oli jenkkipannareita (nams)

Takaosan allasalue
Intialainen. Kaikki muu ruoka paitsi thaimaalainen on hieman kalliimpaa (50-200bht kalliimpi. Myös intialainen. Outoa.) Paikalliset ruuat maksoivat yleensä 100-200bht turistipaikoissa mutta turistien ulkopuolella on vielä halvempaa. 100bht on siis 2,22e. Mutta esimerkiksi vaateshoppailussa ei siltikään kannata ahnehdia vaikka 1000bht on euroissa vähän, kannattaa silti miettiä paikallisen näkökulmasta kallis/halpa. Itse en ostanut mitään 1000bht maksavaa. kallein taisi olla kuitenkin päälle 900bht. Mutta rajansa kuitenkin kaikella.

Kynsiä yritin kuvata :P

Maanjäristys niin sitten sisämaahan tai korkealle vuorelle.AamupalaaTakaosan allasalue

Onko siitä ihan oikeasti kohta 10 vuotta? Tuntuu että siitä ei ole kauaakaan kun tapahtui?PhuketNorsuvarotus

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.