Thaimaa osa 5

Uudenvuoden aattona kun oltiin edellisenä iltana heitetty Silja phukettiin, ajettin uudenvuodenaattona lähdettiin klo 4 ajamaan takas huahiniin. matkalla sisämaassa löydettiin hyvä moderni kahvila missä söimme aamupalan. Tarjoilijalla oli ongelmia saada oikeat tilaukset, sen lisäksi kaikki tuotiin yksitellen (jopa kahvit ja pirtelöt)Ja kahveissa ri hinnat eivät ole eri kokoja vaan kuuma/kylmä/?? kahvi. Ite tilasin banaani pannarin ja banaani smoothien/pirtelön ja molemmat oli järkyttävän hyvä <3 valitettavasti kamera ja puhelin jäi autoon.
Ilta meni Cha-Amissa syöden ja kävästiin torilla (erittäin vaikeaa liikkua rattailla) ja jossain UV bileissä. Monet lähetivät taivaalle hyvän onnen lyhtyjä. Meidän piti mutta niitä ei sitten ollutkaan enään ruuan jälkeen.
Tokavikana päivänä shoppailtiin (tai no minä ja äitipuoleni. Muut tylsistyivät tunnissa) Kauppakeskus Veneziassa. Siellä oli myös joitain huvipuitohärdelleitä, eläinpuistoa, galleriaa, gondoli ajelua.., Saattoi olla apteekki missä oli hylly Soap & Glorya 3 kahden hinnalla. Tutustuin tuotteeseen Ostolakossa.

Vikana iltana suomalaine Happu Pig ravintolan mainos ja sekä miehellä että koiralla samanlainen possupipo.
Sen vielä ymmärrän että kaikki ihmiset 0-100w ja kerralla 1-8hlö samassa skootterissa mutta se että koira on kyydissä, ja ihan paikallaan. On aika uskomatonta.

Mutta tähän loppui thaimaa postaukset. Pahoittlen viimeisten postausten tönkkäisyyttä. Myöhemin kokoan kaikki ostokseni yhteen postaukseen ja niitä riittää :P

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.