Italian ennakkotunnelmia

Pohdiskelin että kun ei ole mitään tapahtunut mitään mitä kirjoittaa, niin mtä kirjoitan? Kaverini heitti että "Kirjota italian ennakkotunnelmat" (ennakkotunnelmat = Pizzaa, Pastaa ja kännit xD )

Ekat fiilikset oli että "hitto mitä oon menny tekemään". Mutta sitten kuulin että olemma 2xpuolipäivää roomassa ja yhtenä päivänä on visiitti napolissa. Ehkä sitä ei tuukkaan niin kamalaa? Sitten googlettelin Formiaa. Näyttää todella tylsältä. Ei siellä mitään ole. Kunnes kuulin että majoitumme Gaetaan. Ja hotelliin. Edellisellä italianreissulla oli kuulemma joillakin kotimajotus josta koitui ongelmia. Eli saan sitten asustaa koko viikon kaverin kanssa<3  Sitten. meiltä mukaan lähtee edellisreissun yks jätkä+ 2 muuta. Ja ajatuksena etta toivottavasti en hölötä mitään tyhmää.  Hämeenlinnasta myöskin tulee viimekerran porukka + monta uutta. Hämeenlinnasta tulee huimat 8 oppilasta. Itse olen pitänyt meidän pienistä porukoista. No ehkäpä tutustuu enemmän ihmisiin? Tosin tähänmennessä pinja on ainoa jonka kanssa olen pitänyt yhteyttä reissujen jälkeen. (Ja pinja oli se joka minut ylipäätänsä houkutteli italiaan) Mun luokalta lähtee sitten minä + 3. Luokan nuoriso niinsanotusti. Vaikka projekti onkin vain meidän kolmosten ja kakkosten pääasiassa, jostain kumman syystä kakkosista kukaan ei ole lähössä, vaan kolme ykkösluokkalaista. Ja suurena yllätyksenä yksi tyttö. ilmeisesti n: 30w. Olin odottanu et olisin pinajan kanssa kaksin mutta ehkä kolmas ei olekkaan niin huono juttu. Ainakin on kuvaaja mukana? Ja yksi mahdollisuus on jos hän on ikäistensä poikien kanssa kulkee omia teitään. Hotellin nimi on Serapo ja on ihan rannalla. Luin että hotellilla on Disco ja uima-allas. Ongelma on se, että koko helahoito opettajineen asuu samassa hotellissa, joten joku juomaterassi täytyy etsiä kauempaa, pois maikkojen näköetäisyydeltä. Gaeta onneksi myös näyttää vähän nätimmältä kuin Formia. Formia/Gaeta sijaitsee Rooman ja Napolin välissä. Huolestuttaa hieman myös itse italialaiset, ja työ mikä pitää tehdä. Kyseisessä koulussa kun ei olla työssä ihan ajantasalla. Heillemeidän laiteet oli maagisia kun kartoetut viivat vain yhtäkkiä ilmestyi koneelle valmiina.

Mutta. Luotan siihen että reissusta tulee hyvä. Ainakin pinjan seura on mitä parasta.... Innolla ja kauhulla odottaen. Lähtö on 7pv aamulla ja paluu 14pv päivällä. Lennämme Norwegianilla.

Mitäs suunnitelmia teillä on hiihtolomillenne? Meinaatteko mennä hiihtämään ja laskttelemaan? Vai oletteko vaan töissä tai kotosalla?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.