Joulu shopping Part 1, 2014

Kumma miten nyt on tullut postattu useampanakin päivänä. Yhdessä hetkessä ei ole mitään kirjotettavaa vaikka kuinka haluaisi (ja yritän vältellä täytepostauksia), ja toisena päivänä sitten aivan hirveästi. Ei kyllä mitään megalomaanisen isoa juttua, mutta pieniä yksittäisiä.

Kuten aikasemmassa postauksessa kerroin, että mulla on huono tapa huonolla tuulella joko herkutella tai shoppailla. Koska edellisellä kerralla se meni herkutteluun, oli nyt sitten shoppailun aika. Jouluostoksia, ja ittellenikin muutaman "lahjan" ostin. mm... Meni kyllä hieman rahaa. Kettureppu maksoi n. 65e ja tänään valmis haettavaksi oleva kuvakirja maksoi minulle 60e (110e, mutta sain 50e lahjakortin, joten maksoin vain ylimääräsistä sivuista. 60 sivua lisää, 60e) ja Kaaren ostokset yks reissu n.30e toinen prisma 113e ja H&M+Seppälä n. 80-95e. HUPSISTA!! Ja muutama lahja ostamatta (kynttilöitä ja suklaa rasia, ja sitten leivon). Koska ostoksia tuli niin julmetusti, niin kuvia näettepä ehkäpä huomenissa, tai ylihuomenissa...

Olin ihan täpinöissä kun hain Postitalosta Rajalan kuvakirjan. Tarksitettiin että on oikea, vilkasin ekan sivun ja tuttu kuva siellä olikin. Kansi on persoonaton, mutta erittäin kaunis hopeinen. Hymyssä suin sitten kipitin ja hyppelin kohti junaa, ja kotiin/isovanhemmille, missä sisko oli käymässä kun sen luona oli siivous meneillään. Sisko selaili kerran, isovanhemmat kerran, minä kaksi kertaa. Kotona selasin kirjaa vielä pariin kertaan, tajuten että jotain puuttuu. ITALIA!! Kuvakirjassa hypätän Ljubljana reissusta suoraan Hämeenlinnan reissuun/kokoukseen. Mietin miksi M:stä ei ollut juurikaan kuvia. No koska se samperin italian kuvat unohtui. Nyt sitten väsäilen Ifolorilta kirjaa italiasta. Ja yritäppä siinä sitte sitte muistaa nähtävyyksien nimet...

Eräs työkaverini jo kesällä mainitsi että on pari lippua Enrique Inglesiasin Sex and Love Tour, keikalle. Ilmeisesti ei saanut sitten ketään mukaan, joten lupauduin lähtemään. 65e. Olen ollut kerran aikasemminkin Enrin keikalla, mutta jostain syystä en löydä siitä postausta (?). Viime kerralla lämppärinä oli Anna Abreu.

Monissa blogeissa on meneillään joulukalenteri. Itsekkin joskus aikoinaan pitänyt, mutta totesin pelkkien joulukuvian, lorujen ja you tube videoiden olevan ehkä hieman tylsä, enkä välttämättä keksi joka vuosi jotain uutta. Jos joskus keksin jotain kivaa, niin voisi sen kalenterin tehdä. Jos joku haluaa, voin avata vanhan kalenterin??

Töissä kävi (onneksi vain sähköpostin välityksellä) pieni takuuvuokran väärin laskeminen, ja kommunikaatio katkos erään asiakkaan lisäalueen takuun maksamisesta. "Anteeksi. Takuu maksu onkin 8 000 euroa enemmän kun olin aikaisemmin laskenut. Sorry, my bad!" Ja tosiaan, kyse ei ollu ihan pikku summan virheestä UPS! Onneksi ei vielä vaikuttanut mihinkään. Kunhan se on vuokraus päätöksessä oikein.

Hupsista kun sitä tekstiä taas tuli niin että tursuaa... Huomenissa ehkäpä kuvaa Enrin keikasta, ja lähipäivinä ostoksista. Ja jotta ei jäisi ihan niin tekstipainotteiseksi, Cascadan versio kappalesta Last Christmas.2 kommenttia

 1. Anonyymi22.08

  Oispa ihana lähteä itsekin tuonne Enriquen keikalle! Voi vitsi, pitääpäs katsoa heti onko lippuja vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enrin edellinen Euphorian keikka oli kyllä kokemus :) Suosittelen jos suinkin mahdollista. Sillon en juuri Enriä ollut kuullut, mitä radiossa (nyt en sitäkään. Tosin nyt sitten kuuntelen sitä Spotifysta) ja hyvällä tuulella ja hyvällä meiningillä mentiin, vaikka en siloin kappaleita ollut kuullukkaan. Toivottavasti tänään on yhtä hyvä meininki :)

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.