Uusi vuosi, uusi elämä?

Joulu ompi ohi (pahottelut myöhästyneestä joulupostauksesta) Ollu vähän stressiä, ja siitä syystä kipeenä, ja olen joulun pyhittänyt levolle (öh...) siltä osin kuin en töissä ole  (eli 24-28pv)

Joulu oli ensimmäistä kertaa yli 5 vuoteen, kun oltiin lähes koko porukalla koossa. Sisko järkkäsi ensimmäisen joulunsa, ja minustaki oli kiva kun ei kenenkään tarvinnut katsoa kelloa, että millos pitää lähteä. Mummu ja vaari lähti aika aikasin, vaikka asuu naapurissa. Äidilläni oli koira ja lumityöt kotona, ja mummikin lähti äitini kanssa samalla ovenavauksella. Jäin sitten siskolle, ja taidettiin me jotain pelatakkin?? Haluatko Miljonääriksi Junior. Kysymykset tuntui (Siis silloin kn pelin sain) aivan järkyttävän vaikeilta, mutta nyt ne olivatkin ihan järkevä. Lukuunottamatta kysymystä "kuinka paljon pokmon X, painaa... (btw. vastaus on 263kg) tai että "raamatussa jeesus jakoi 2 kalaa, ja....... D: 2 sarvikuonoa." o.O WTF??
Joulupäivänä käytiin sitten pitkästä aikaa Ukin haudalla, ja sijainti kyllä palautu muistiin, kun siellä kävi. Illalla pidettiin sitten leffa-ilta (Malaficent- Pahatar) sillä väliin ku siskon mies oli oman veljensä kanssa katsomassa Hobittia...  Lauantaina sitten pidettiin taas peli/ryyppyilta, ja kuunneltiin Smurffeja xD Tuli ehkä hieman juotua liikaa. Ups! onneksi asun naapurissa, joten kotimatka ei ollut pitkä. Sunnuntaina sitten käytiin Kaaressa ostamassa mulle pari lamppua, ja sisko katto lapsille kenkiä, ja muuta arkipäivän tarpeistusta.

Kuvia lahjoista en laita, koska osa on aika perus mitä kaupasta löytyy.
Ikeasta syvä paistinpannu, ja 3 tai 4 erikokoista veistä
Pinkki blenderi ja valkonen sauvasekoitin
iPad mini 2
50e lahjakortti H&M:ään
oman keittokirjan, mihin saan itse kirjoittaa ja leikata reseptejä (ihan normi kovakantinen vihko)
Minions pehmolelu siskolta. Ihana!
Itselleni ostin vanhemmassa postauksessa nähdyt vaatteet (lukuunottamatta mustaa toppia) ja sen lisäksi että olin ostanu itselelni pinkit tossut, oli äiti ostanut myös harmaan <3 Jeii!!

Vuosikatsaus 2014

Tiedä oikein mitä tähän vastais.
Ihana uusi, & ja ihana vähän vanhempi ystävä.
Italia
Siskontyttö/kummityttö
Ihastusta
Syömättömyyttä
Muutto
Stressiä
Valmistumista
Sydänsuruja
Töitä
Epätoivoa
Stressiä

Eli ensi kevättä innolla odottaen.
Tämä Uusi Vuosi taitaa mennä nukkumisen merkeissä. Kavereilla muuta suunnitelmia, joten keskiviikkona töiden kautta nukkumaan, ja odottamaan että jokos se vuosi vihdoin vaihtuu... Tällähetkellä en usko uuteen alkuun näin uuden vuoden jälkeen, vaan odotan uutta elämää keväästä eteenpäin.


Mutta teille muille Onnea ja Iloa Uudelle Vuodelle!!

2 kommenttia

 1. Anonyymi23.19

  Harmi kun vuoteesi on mahtunut paljon ikäviä asioita :/ Toivottavasti tuleva vuosi olisi paljon parempi!! Mukava kun olette olleet jouluna koko porukalla koossa, jouluna perhe on tärkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonomminkin voisi olla, ja onhan tapahtunut myös paljon hyvää. Ihanat kaverit ja ihanat siskonlapset <3 ja kauan odotettu muutto omaan kotiin :) Mitä odotin 4-5 vuotta. Ja sitähän tunnetta ei voita mikään, kun molemmat pikkuiset tulevat ovelle vastaan, kun tulen kylään <3

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.