Sex And Love Tour

Hellurei!! Nyt on keikka sitten ohi, ja oli kyllä hyvä. Tykkäsin. En siis tosiaan hirveesti ole Enriä kuunnellut, joten Sex and Love albummin biisit oli vähän tuntemattomampia, mutta myös joitain vanhempia biisejä, kuten Euphoria -albumista (oma suosikkini Heartbreaker).
Päätin mennä suoraan töistä, ja käydä sitä ennen mäkkärissä syömässä. No koska nopeasti tsekattuna oli turhan vähän tilaa, eikä huvittanu mennä pitkään pöytään muiden kanssa, päätin kävästä sitten kaupan kautta ostaa lihapiirkan. Pyörin sitten jonkun tunnin kirjakaupassa, ja löysin mun Dream koktail kirjan :D Pakko saada <3 ja vain 14e... Saiskohan sen jokupäivä ostettua ilman ruuhkaa?? Maybe...
Olin Hartwallilla puoltuntia ennen ovien aukeamista, eli klo 18. Työkaveri sitten tuli vähän ennen puolta, ja meni hetki ennen kun löydettiin toisemme. Sisällä, koska työkaveri osti Enri lippiksen, ja minä edellisellä Hurtsin keikalla harmittelin kun en ostanut fanikamaa, päätin nyt ostaa sitten hupparin. Järkyttävän kallis. 60e. Mutta menkööt... Meillä oli paikat katsomossa 313(?) eli aikalailla hallin vastapäätä, ja ylhäällä. Olisi ollut kiva oll ala-katsomossa minkäs teet.

Ovet avautuivat klo 18.30, mutta keikka syystä tai toisesta alkoi vasta lähempänä klo 21. ARGH!! Rasittavaa. Perse puutui jo ennen keikkaa. Lämppärinä joku random DJ. Soitti vähän shakiraa, britney, ja biisei joiden esittäjiä en muista. Kappaleet tunnistin kyllä. Työkaveri lähti vähän aikasemmin, että ehtii vikaan metroon, ja minä jäin kuuntelemaan vielä muutaman kappaleen, kunnes huomasin että keikka oli pikkuhiljaa loppumaan päin, ja mun oli aivan pakko päästä vessaan. Oli ollut vessahätä siitä lähtien kun keikka alkoi. Eikä sitten tietenkään viittinyt enään vessassa käydä, ettei missaisi alkua.
Enri on paljon yhteydessä faneihin, ja kuten viimekerrallakin, otti hän nyttenkin yleisön joukosta katsojan lavalle. Taisi olla thaimaalainen mies, joka oli vaimonsa kanssa :P Jotain ne siinä höpisi, ja thaista, ja skoolas vielä lasin (Enri olikin pienessä sievässä, liekö osasyynä keikan myöhästymiseen??)

Ensinmäinen kerta kun kävelin Pasilan asemalta Hartwallille.
Yleisesti ottaen hyvä keikka, mutta edellinen Euphorian keikka oli mielestäni parempi. Olisin laittanut vielä pali Sporify linkkiä ENrin levyille, mutta kuvien takia postaus venähti jo sen verran että en ehkä viitti. Muutama video piti olla, mutta tekniikan ihmelapsena onnistuin kadottaa ne. Jeii!!
Oliko joku muu kyseisellä keikalla??

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.