Joulu Shopping Part 2

Hellurei! Joo sanoin että To-Pe niitä kuvia ostoksista laitan, mutta Enrin keikan jälkeen en jaksanut postata, torstaina postasin sitten enrin, ja perjantaina olin unohtanut että meen töistä suoraan äidille koiran hoitajaks... Läppäri oli tietty mukana, mutta se ei hirveesti auta jos kuvia pitää ottaa. Joten sorry... Mutta tässä niitä nyt olis...Jimille ostin Lentsikat 2, teemassa DVD:n ja Duploja. Iidalle siskon toiveesta FisherPricerin kassakone. Siskolle (joka toivottavasti ei juuri nyt satu lukemaan. Epäilen.) Sähkövatkain, ettei meidän tarvii vuorotella äidin vatkaimen kanssa.Ittelleni ostoksia taas ihana neule (H&M), ja kettureppu, josta on ollut maininta aikasemminkin.
Koska vanhassa postauksessa olevaa toppia ei löytynyt, löysin sen tilalle ihanan puna-mustan (ei kylläkään ihan niin siisti, vaan rennompi) toppi. Ostoskoriin päätyi myös kollaasista löytyvä mekko, ja yöpuku + tossut.

Yöpuku menee pukin konttiin, mutta oli pakko kokeilla jo nyt. Ostin kans "sukat" nimikkeellä olevat tossut H&M:stä (alhaalla)Viimeksi kun tein riisiuklaita, kritisoitiin sen isoa kokoa. Ostin nyt sitten suklaakonvehti vuokia (aavistuksen isompi olisi ehkä ollut hyvä, mutta kokeillaan nyt tällä)


Uusista Kellogs, purkeista oli aikasemminkin puhe (kirppari) ja "I Love Candle" laatikko, minkä ostin sitten täyteen laadukkaita Havin tuikkuja. Ostin myös paketin joulukuusen koristeita. 3 valkoista nauhaa (kuusessa nyt 2 nauhaa) ja 1 paketti palloja (9kpl) muovikuusen sain siskolta.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.