Itkua ja innostusta!

Nyt on töissä läksiäiset vietetty oli kyllä rankka alkuviikko. Tai toisin sanoen rankka tiistai. Työterveydenpuolesta todettiin että olen sopiva siihen hommaan (JES!). Laitoin myös kissoista ilmoituksen Facebook ryhmään, ja heti sieltä ilmotettiin että on kiinnostuneita. Kun olin työterveyden jälkeen palannut kotiin, pakannut tavarat ja kissat autoon, tuli suunnaksi Espoo ja kissojen uusi koti. Itkin jo matkalla sinne ja peksi kattoi mua niin surullisesti vieressä. Nuori pari vaikutti ihan kivoilta, venäläis taustasia (maria lohdutti sillä että venäläiset ovat kissa-ihmisiä). Paluumatkakin meni sitten itkien ja oikeastaan se koko loppu ilta. Joten eiköhän siinä vaiheessa tehny mieli laittaa viestiä M:llekkin. But no can do!
Isovanhemmillekkaan en voinu vielä heti tiistaina kertoa, ettei niiden tarvitsekkaan hoitaa kissoja kun olen reissussa. Toinen puolisko kissanhiekkalaatikosta on edelleen saunassa, ja TV-tason vierus ammottaa tyhjyyttä. Ehkä tää tästä, ja pääsen asiasta lomalla yli. Palata tyhjään asuntoon. 

Keskiviikko aamulla oli jo parempi olo. Vaikka oli outoa kun ei tarvinnu päästää kissoja vessasta eikä antaa ruokaa. Tulee ikävä blogin kirjoittamista kun ei ole kisuja vieressä bloggaamassa.

Keskiviikkona oli siis mun läksijäiset ja voi että mulla oli kyllä ihan parhaat työkaverit! Toivottavasti myös helsingissä on kivaa porukkaan. Naapuri työkaveri oli ostanu läksiäisiksi 2 sudoku-lehteä ja oli kutonu mulle aivan ihanat sydän villasukat <3 (sopivasti kun vanhat kaupan villasukat kului puhki ja jouduin heittää roskiin.
Virallinen läksiäislahja oli 2 porvoo mukia täytettynä Bumbergin suklaalla. lisäksi kuva sillalta vanhaan kaupunkiin, jonka ohi itsekkin kuljin joka aamu.  Hieman haikein mielin lähden. Mutta oli kiva kahvitunnilla kuunnella muiden menneiden mietteitä. mm. ekoista autoista ja puhelimista.


Mutta nyt taitaa olla aika ottaa katse eteenpäin. On kyllä jännä, miten asiat muuttuu näin vuoden vaihteessa niin paljon, ja kun palaan reissusta, kaikki on muuttunut. Uusi työpaikka, ei enään kissoja, panostus omaan asuntoon ja teveyteen (yritetään)...

Ajattelin ruveta sitten tekemään viikonloppuisin sellaisen oman hemmottelu hetken. Ostin Oriflamelta kosteuden pitävät sukat, joten voin rasvailla jalkoja ilman että liukastelen. Hoidan liuskottuneet kynnet kuntoon, ja lakkaan kynnet kerran viikossa. Kasvonaamion jos vielä hankkis. Oriflamella oli myös ihana käsien kuorinta purnukka, ja myös kasvoharjan tarttisin. Harmi että en älynny niitä ottaa.


Jos et vielä seuraa Snapchatissa, niin viimeistään nyt! Nimellä Sara/Sassuliiini, tai ota snappi kuva mun logosta vasemmalla. Sillä lento Singaporen kautta Austraaliaan lähtee tänään 23.55!
Pakattu on kutakuinkin, ja vielä hieman siivoamista, ja käydä vielä kaupassa ostamassa evästä, sekä jatkopaloja parvekkeen valoon. Muistuttakaa mua sitten kun palaan takaisin suimeen että näytän teille uuden parveke valaistuksen. Oon niin innoissani siitä <3 niin ja ai että sauna ja kylppärikin on nyt siistinä kissojen jälkeen. Siskon kanssa muisteltiin eiryisesti peksiä, kuinka erityinen kissa se oli, ja oli saapunut 5vko ikäisenä siskolleni, ja kultaisennoutajan ja lapinkoiran risteytys Luna opetti Peksin tavoilla, ja käytöksen perusteella ne ovatkin kuin kaksi marjaa. Luna kasvatti Peksin.

On kyllä ollut tapahtumarikas vuodenvaihde. Kissoista luopuminen, reissu tulossa, ja kun palaan reissusta, onkin het seuraavana päivänä eka päivä vakituisessa työpaikassa. Huhhuh!

Mutta nyt mä jatkan loppu pakkausta ja siivousta ja saatampa snappailla vielä tässä illan aikana. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.