Mikä viikko!

Maanantaina pirautin heti kaheksalta helsingin työterveyshuoltoon. Automaattiviesti vastasi että numero tallennettu ja soitetaan takaisin. Soitti tunnin päästä, ja kun sanoin että työhöntulo tarkastus niin vastasivat että "niitä otetaan klo 10-15. joudut soittamaan uudestaan" ai jaha? No uudestaan kymmeneltä sitten. Taas numero tallentuu. Lähen syömään, ja klo 12 sitten soittaa takaisin. itse en kuullut koska tajusin että mulla on yö moodi jäänyt päälle. No siinä soittelemaan takaisn, ja puolisen tuntia kuuntelin jonomusiikkia. Noh, sitten pääsin ihmisen puheille ja eka vapaa aika on 9.12 klo 9.30. Jassoo, ei kai sitten muu auta kun ottaa se, ja kerätä vielä 2h plussaa. En tosin usko, että se on viimesenä päivänä niin tarkkaan, paljonko on miinusta ja plussaa kortilla.

Maanantaina oli myös aivan tajuttoman kova tuuli, ja jouduin ajaa porvoonväylää 80km/h... Meinasi auto HIEMAN heittelehtiä. Se on mulle todella stressaavaa, kun en muutenkaan ole sillätavalla ajava ihminen, vaan annan mielelläni toisen yleensä ajaa. 

 Töissä yritän nyt saada kaikki hommat niin että mitään ei jää kesken. Tiistaina toivon että oon saanu kaikki tehtyä. loppu viimeistelyt keskiviikkona, mutta silloin ei ole enään paljoa aikaa kylläkään.

Lapset oli käyny mun luona kylässä, ja jimi leikki siivouskaapin avaimella joten sisko otti sen pois siltä. Yritin viikonloppuna avata siivouskaappia, mutta se ei auennu. Sitten katoin että avain on vääntynyt. Parit "VittuSaatanaPerkeleet"tuli mielessä lausutta (sen lisäksi että tyhjiöpussit eivät enään toimi, joten tyynyt ja peitot tursuu yli kaapin) Onneksi työkalupakki ei ollut siivouskaapissa niin onnistuin sitten vasaralla suoristamaan sitä avainta. 

Oon heräilly nyt yöllä tosi usein, ja edellisenä viikonloppuna ekana yönnä kerran, ja tokana yönnä heräsin kaksi kertaa. Se ei oo mulle millään tavalla normaalia. Tosin olen  vähintäänkin viimeset 6kk nukkunu erityisen levottomasti. 

Auton tolpan avaimenkin luulin hukanneeni. Tajuten että oli jäänyt tolppaan roikkumaan. ja löysimpä samalla myös alkuperäisen tolpan avaimen. Miksi en löytäny sitä silloin kun olisin ekan kerran tarvinnut?
Näköjään oon ollu levoton ja rauhaton taas viimeaikoina.

Värjäsin vähän hiuksia. Teki mieli nähä millaset on mun luonnollinen väri, ni laitoin sitten latvoihin pinkkiä. Todeten että en ehkä ihan pidä mun luonnollisesta väristä. Ainakaan tässä yhteydessä.

Alhaalla sitten asukuvaa ristiäisistä.  Multa ei kyllä asukuvat ihan luonnistu.2 kommenttia

  1. Täällä kans uni katkeilee, en ole vieläkään päässyt takaisin Suomen aikaan...kiva herätä 7h liian aikaisin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa sitten käyttää se aamu hyödyksi :) Itse manasin kun en tajunnut thaimaan reissun jälkeen käydä klo 3 aamulla lenkillä. Kuinka ihanaa se olis ollu. Valitettavasti singaporen lento on yö-lento, joten sieltä sopeutuminen (oli ainakin viimeksi) suhteellisen helppoa.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.