Kohti Sydneya!


Three Sisters, Blue Mountain

Lähettiin aikasin aamulla ajamaan rantaa pitkin Sydneyyn. Suunnitelma oli jäädä yhdeksi yöksi jonnekkin, mutta jäimmekin kahdeksi yöksi. Ekaksi yöksi jäimme Edeniin, joka ei kyllä silloin illalla tuntunut miltään paratiisilta. Juuri loppumaisillaan olevaa Happeningiä lukuunottamatta, pääkatu tuntui kuolleellta. Mutta silti kaduilla oli yllättävän paljon väkeä, ja baarissa oli porukkaa. Menimme pubiin syömään, josta juuri ja juuri ehimme saada ruuat ennen kuin keittiö meni kiinni. Törmäsimme pariin muuhun skandiin, ruotsalaiseen ja norjalaiseen, joiden kanssa isi taas jutusteli ruotsiksi. Illallisen jälkeen menimme nukkumaan. Oltiin yö WhaleFisher motellissa. Eden on ensimmäisiä valaan pyynti paikkoja, ja siellä olikin ”Killer whale museum” koska kyseiset valaat taisi syödä pienempiä valaita. 
Eden

Aamulla kun oltiin ajelemassa ja etsimässä aamupala paikkaa, nähtiin että eteenpäin mentäessä rannikolle oli kuin olikin pieni pala paratiisia, eikä pääkatu mitenkään sopinut kylän kauneudelle. Pääkadulla taisi jopa olla hylätty hotelli? Aamupala syötiin rauhassa ja kierreltiin sitten kylää. Huoneeseen palattuamme, aloimme pakkaamaan tavaroita. Sitten majapaikan pitäjä tuli käymään ja sanomaan että meillä oli 4min aikaa pakata ja chekata itsemme ulos. Kello oli vasta n:10.30. Chekout olikin kuulemma klo 10. EIhän ihmiset ole silloin vielä edes herännyt? Noh, kirjauduimme ulos, ei tarvinnut maksaa seuraavasta yöstä ja jatkoimme matkaa.

Three Sisters, Blue Mountain

Jälkkärit ja ruuat söimme sitten milloin missäkin matkan varrella. Alkupuoliskolla oli kyliä harvakseltaan, joten muista aina käydä ruuan/kahvitauon jälkeen vessassa (vaikka silloin ei olisi tarvekkaan). Tiedä milloin seuraava paikka, eikä pienimmistä kylistä löydy yleistä vessaa.

Aika moni kylä sijaitsi rannassa, ja kylät ja maisemat oli aivan huikeita. Vaikka ajoimme aikalailla putkeen, ja välillä kirjoitin blogia muistioon, kun nettiä ei ollut saatavilla, mutta aika kului aika hyvin maisemia katsellessa.
Toiseksi yöksi jäimme Wollongongiin, joka olikin jo vähän isompi kuin matkan varrella nähdyt kylät. Majapaikan nimeä en juuri nyt muista, mutta sitä piti etelä-afrikkalainen pariskunta. Motellin yhteydessä oli myös Thai ravintola, mutta päädyimme rannalle 4 tähden ravintolaan syömään. Sitäkään paikkaa en nyt muista, mutta ehkä sen onnistun vielä jostain kaivamaan. Siellä oli ruuhkaa ja saatiin juuri ja juuri itsellemme paikat. Seuraavasta aamupalasta mulla ei sitten taas ole muistikuvaa.

(En ole kovin kuvauksellinen)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.