Voinko sanoa "Ei!" ?

Nimittäin yhdelle synttäriajatukselle. Maria nimittäin kesällä kertoi paikasta (mihin mulla taitaa ehkä olla kumponkikin?) Helsingissä sijaitsevasta KakkuGalleriasta! Sivuilta en löytänyt tietoa, mutta Maria kertoi että siellä saisi hinnalla "X" maistella kakkuja ja leivoksia. Ja noiden kuvia kun katsoo, vesi todellakin herahtaa kielelle. Mutta!
Mun on siis tarkotus päästä sokerikierteestä eroon (joka on päässy aika pahaksi).
So what i should do?

Hienoa vasta näin töiden loppusuoralla kokea järjetön ruuhka, sekä kauhistella että loppuuko bensa. Piti alentaa nopeutta että pääsen tankilla kotiin asti. Tankki näytti että 5km voi ajaa kun pääsin tankkaamaan. Huh! Niih, ja se samperin lämppäri ei taaskaan toiminut. Miten hemmetissä se oikein toimii? Aamulla autolle mentäessä oli asfaltti hieman jäässä. Onneks pääsin kuitenkin töihin asti. Sumukin oli aika kova ja kovin pitkälle siinä nähny.

Aloin ihan hirveesti nyt sitten himoitsemaan kakkua ja suklaata, ja eiköhän töissä kahvihuoneeseen ilmestynyt kakku ja karkkia.

Innostuin jostain syystä kuuntelemaan pirteempää musiikkia ja (öhh... pikkusen tanssii) ja onnistuin sitte hienosti lyömään varpaan seinään. Ootan innolla josko pääsisin Himolle tanssii. Haaveilin taas työpaikan takia sitten myös remontista ja uudesta ruokapöydästä.
Hemmetti että päässä pyörii taas remppaus ja sisustus-ideoita. Olisi muuten yksi mielipide asia mistä minä ja äiti ollaan erimieltä.

Jos TV-taso on musta, täytyykö olohuoneen kirjahyllyjenkin olla?
mitä mieltä?

Ja jotta vastaisitte puoleettomasti, en kerro kumpi on kumman mielipide.

 BTW! jos et vielä seuraa snapissa ni nyt olis sille jo korkee aika. Koitan reissussa aktivoitua ja Snappailla. Snappilogo on tuossa oikeella.

Herkkusuiden muuten kannattaa pysyä linjoilla. Meinaan leipoa läksiäis kakkuja töihin, ja laitan reseptiä tännekkin. koitan jos saisin aikaseksi tehä suklaa kakun, kaardemumma kakun sekä glögi juustokakun.

Vaikka kuinka rakastan mun kissoja, haluan päästä niistä pian eroon. Mun omat hermot ja kroppa ei niitä kestä (vaikka nyttenkin makaa kyljessä kiinni kun tätä kirjoitan.) Mutta odotan kyllä silti nyt sitten innolla niiden luopumista. Kukaan ei varmaan halua karvoja leivoksiin? Viemärit koko ajan tukossa hiekasta ja karvoista. Voin liikkua omassa kämpässäni paljon vapaammin, eikä kissojen riehuminen häiritse unia.
En saanu viikonloppuna paljoakaan pakattua (sen verran kyllä, että mulla on ongelmia miten saada kosmetiikka mahtumaan laukkuun. Joudun ottaa useamman pussukan että kaikki mahtuu) Jos shampoon ja hoitoaineen ostaisi sieltä. Otan kotoa vain pienet määrät mukaan, mikäli ehin ostaa matkapullot.)

Muuten viikonloppu meni oikeastaan aika hyvin. Olin kutakuinkin hyvällä tuulella, kävin saunassa ja katoin pari leffaa. Kävin isovanhemmilla syömässä ja näin siskonlapisia. Sulosia niinkuin aina. Kiiakin oli nätisti. Söin kyllä liikaa suklaata ja juustopalloja ja nyt tuli niistä hieman huono olo joka jatkui vielä seuraavaan päivään. Yhh...

Googlasin Ammattiliiton työttömyyskassaa, ja löysin uutisen, että vuorotteluvapaata edeltävä työssäolo aika nouse 16 vuodesta 20:een, (olisin sillon 41w) ja vuorotteluvapaan kesto puolittuu, ja on nyt 180 päivää. Eli mun elämältä meni juuri tarkoitus kun en pääsekkään vuoden mittaselle reissulle.

Älkää nyt ymmärtäkö tätä nyt väärin mutta:
Mikä vittu on mun tulevaisuus jos en saa lapsia ja nyt en pääse perkele reissaamaankaan? Ainakaan ihan siten miten toivois. Mikä hitto on mun tehtävä, ja kaikkivaltiaan suunnitelmat mulle? Minä kun lohduttauduin sillä että ei lapsia, no voin reissata, ei kissoja, no ei haittaa, voin reissata.
IHAN OIKEASTI NYT HEI!
Ja tosiaan älkää ymmärtäkö väärin, en ole itsaria tekemässä mutta mikä halvatun idea on elää?

Mutta jotta maanantaista tulisi (syöpöttelyn jälkeisestä huonosta olosta huolimatta) samaa pirteyttä mitä oli sunnuntainakin, laitetaan sunnuntain soittolista pyörimään.
Ja näin sitä pyörähtää viimenen viikko, ja toiseksi viimeinen työpäivä!
Ja muistakaa siis nyt liittyä Snappi seuraajaksi ennen reissua!
Muoks:// Ei noi kaikki kappaleet sitten ollutkaan ihan niin pirteitä, mutta osa ainakin


1 kommentti

  1. Ei tarvi olla :) Itse sekoittelen mustaa ja valkoista, koska ne miellyttää omaa silmää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.