Bonusta verkkoshoppailusta!


Yhteistyössä Bonuswayn kanssa, sisältää mainoslinkkejä.

Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä Bonuswayn (entinen Ostohyvvitys) kanssa ja tämähän sopi minulle erinomaisesti, koska olen itse sitä käyttänyt jo jonkun aikaa mm cdon.com:in ostoksiin
 ostaessani Valehtelevat viettelijät kaudet, sekä Modern Familyn kaudet.

Sivusto kattaa jo aika paljon erilaisia verkkokauppoja niistä tutuista niihin vähemmän tuttuihin. Esimerkiksi nyt kosmetiikan saralla nousussa olevan pohjoismaalaisen eleven.fi löytyy myös (josta saa tällä hetkellä 5% bonusta), jossa on myös suomalaisen kosmetiikkabloggaajan Ostolakossa-Virven kädenjälkeä, Virven ollessa "Suomen maapäällikkö" mitä se ikinä käytännössä tarkoittaakaan. 

Sivustolta löytyy verkkokauppoja laidasta laitaan. Matkailua, muotia, kosmetiikkaa, sisustamista, remontointia, eläintarvikkeita... En ole varma tiedänkö edes ihan kaikkea mitä sieltä löytyy, mutta kannattaa kurkkia. Siellä ihan varmasti on kaikille jotain. Toisin kuin esimerkiksi Finnaririn tai Tallink/Siljan jäsenkorteissa pisteet menee parissa vuodessa umpeen, mutta Bonuswaylla ei. Ostat/Varaat matkat, hotellit ja lennot Bonuswayn kautta, tienaat samalla rahaa seuraavaa reissua varten.
How cool is that?

Koska itse en ainakaan aina muista, mitä kauppoja oli menossa mukana, siksipä minulla on Chromen selaimessa lisäosa joka aina verkkokauppaan päätyessä muistuttaa että "hetkinen, tästäkin kaupasta saa bonusta". Valitettavasti lisäosa on ainoastaan Chromelle. Lisäosa on auttanut koska aina ei muista käydä Bonuswayn sivuilla tai en ole edes tietoinen/muista, että kyseinen liike on mukana.
Liittyessäsi nyt, saat ensimäisestä ostoksesta 10 euron lisäbonuksen.
Liittymään pääset täältä ja liittyminen on täysin ilmaista.

Shoppailetteko paljonkin verkkokaupoissa? Aijotteko liittyä nyt Bonuswayhin?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.