#Painonpudotus 1.5.16, Miten meni niinku noin omasta mielestä?


Edellisestäkin postauksesta on jo aikaa ja paino sillä väliin jojoillut n:3kg.
Mutta hei! Vappu! Noh, painoa voisi olla enemmänkin, jos olisi ollut seuraa lähteä piknikille. (Tosin 1,5 pussillinen sipsiä, 4 tippaleipää, paketti donitseja ja 1,5l limua, ei kyllä ole mikään terveellisyyden perikuva. Sipsiä, donitseja, tippaleipiä ja yksi pussi riisisuklaata vielä jäi. Mitäköhän niille? Ennusteen mukaan, nyt pitäisi alkaa aurinko putki, joten periaatteessa pitäisi olla sitten enemmän energiaa lähteä lenkillekkin. Toivottavasti. Huomenna se selviää. Niin ikään edellisen päivityksen jälkeen, myös lenkkeily on jäänyt vähemmälle, koska on pitänyt "siivota". Loppujen opuksi OIKEASTI  sain siivottua nyt vappuna. Muut osat menikin masennuksessa ja leffojen katsomisessa. Yritin vähän tuoda vappu tunnelmaa uusilla perunoilla sekä nakeilla/lihapullilla, epäonnistuen siinä. Huomenna siis väsätä siitä pyttipannua!

Vyötärön ympärykseni oli 55kg:ssa aikoin 94cm, joten olen saanut vyötärölle n:20cm lisää. 1cm/kg. Huomasin myös, että lihoin aikoinaan niin nopeasti, että sain raskausarpia/venymäarpia. Näin todennäköisesti ikuisena lapsettomana, on hiton kivaa että menin pilaamaan oman ihoni.

En tiiä oliko se vain tämä vappu, epäterveellinen ruoka vai yleinen taantuma, että ollu pari päivää hieman haastavaa. Vähän aikaa olo jo koheni. Sulkea nyt sitten herkut lukkojen taakse ja testata/varmistaa, miten kroppani reagoi sokeriin. Tällä hetkellä aika negatiiviisesti. (Ja silti sitä syön. Olen idiootti) Tosin mulla on kyllä ollu huono tapa masentuneena "piristää" itseäni herkuilla. (Niin ja kyllähän se piristää, kohtuudella. Ja oikeastaan se suklaa, ei sokeri) Joten siitä tulee sitten oravan pyörä. 

Noh, vappu ohi, enkä muuten ole 3 viikkoon mitenkään hirveästi herkutellut (pari keksi jäätelöä, ja Jacky vanukas silloin kun suklaata on tehnyt mieli.) Joten ehkä siitä sokerista pääsee eroon ja jos nyt auringon tullessa esille, olisi energiaa lähteä lenkillekkin.Koska masennus, enkä voinut erään kanssa jutella, pyöri lähinnä Selena fanipostaukseen laittamani teksti ja video:

"I'm so sick of that same old love, that shit, it tears me up I’m so sick of that same old love, my body's had enough
Oh (that same old love) [2x]
I’m so sick of that same old love, feels like I've blown apart
I’m so sick of that same old love, the kind that breaks your heart
Oh (that same old love) [2x]2 kommenttia

  1. Mulla meni vappu niin övereiksi, että sen seurauksena päätin aloittaa monta kertaa kesken jääneen laihdutusprosessin ihan täysin puhtaalta pöydältä :D Alkaa vaa'an lukemat olla sellaisia, että jos yhtään tästä painavammaksi muutun, niin sitten painon pudotus muuttuu jo ihan älyttömän työlääksi projektiksi... Onneksi toi aurinko tosiaan vähän tsemppaa lenkkipolulle lähtemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Onneksi seuraavaksi 2 viikoksi on luvattu aurinkoa, josko saisi siihen energiaa. Itsellä tänään energia meni siivoomiseen. Josko huomenna (ihan OIKEASTI) lähtisi lenkille, vaikka koti onkin sotkunen.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.