The Heart Wants what it Wants (and it wants to see Selena)Maanantaina tuli tietoon että ihastuttava Selena Gomez tulee ekaa kertaa suomeen ja pakkohan oli heti kysyä (niiltä parilta) kaverilta lähtiskö mukaan. Kumpaakaan ei kiinnosta. Deitti ehdotti että lähtee, mutta olen niin arkajalka ja nössö, että en kysymykseen vastannut, vaan yritän mielummin etsii jonkun tutun (Mietin kyllä, haluanko nähdä selenan niin kovasti, että hyväksyn Deitin ehdotuksen).  Sitten sain vanhan työkaverini seurakseni, jonka kanssa kävin myös Enrin keikalla!

Piti sitten perjantaina olla skarppina varaamassa lippuja, ja sain kuin sainkin ihan hyvältä paikalta, vaikka ei juuri sitä mitä toivoin. Alakatsomo, kutakuinkin keskellä, mutta ei valitettavasti eturivejä, vaan suht takana. Mutta muistaakseni näkymä oli silti ihan hyvä ja kamera ulottuu lavalle asti. Olisi ollut toki kiva saa jostain ekalta 5 riviltä. But no can do!


Mä nyt pahottelen tätä överi fanitus postausta. Seuraava iso fanitus postaus sitten lähempänä keikkaa. Mutta siis...

Kadehdittavan nätti, ihanat hiukset (oon haaveillu selenan hiuksista), rakastan selenan musiikkia ja selenan musiikkivideot vaan yksinkertaisesti uppoo muhun niin syvälle. Niin ihania videoita <3

"I'm so sick of that same old love, that shit, it tears me up I’m so sick of that same old love, my body's had enough
Oh (that same old love) [2x]
I’m so sick of that same old love, feels like I've blown apart
I’m so sick of that same old love, the kind that breaks your heart
Oh (that same old love) [2x]


(nää sanat muuten osuu aika hyvin tän hetkiseen tilanteeseen)

Näihin erittäin överi fanitus tunnelmiin...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.